Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Μιχελάκης...συνεχίζουμε να παλεύουμε και σήμερα με υπευθυνότητα, σύνεση και αποφασιστικότητα. Με την πεποίθηση ότι ναι, οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όχι με στείρα άρνηση και αντίδραση, αλλά με ανάπτυξη για την οικονομία και αξιοπρέπεια για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιστολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τον πρωθυπουργό επισημαίνει αφενός τη δραματική κατάσταση στην οποία οδήγησαν την κοινωνία μας οι πολιτικές της τελευταίας διετίας και αφετέρου την ανάγκη ενός νέου δρόμου Προοπτικής και  Ελπίδας.
Γι’ αυτόν ακριβώς το δρόμο πάλεψαν σταθερά η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς σ’ όλο αυτό το διάστημα. Τότε μόνοι, κόντρα στο ρεύμα. Σήμερα, όλο και περισσότερες φωνές ενώνονται με τη δική μας, για ανάπτυξη και αξιοπρέπεια.
Γι’ αυτόν ακριβώς το δρόμο συνεχίζουμε να παλεύουμε και σήμερα με υπευθυνότητα, σύνεση και αποφασιστικότητα. Με την πεποίθηση ότι ναι, οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όχι με στείρα άρνηση και αντίδραση, αλλά με ανάπτυξη για την οικονομία και αξιοπρέπεια για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας».