Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Έκλεψε αυτοκίνητο για να μεταφέρει ξύλα!

Τα αντανακλαστικά των αστυνομικών του ΑΤ Ξυλοκάστρου ήταν πολύ γρήγορα και έπιασαν σε χρόνο ρεκόρ τον κλέφτη ενός αγροτικού οχήματος.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της korinthiannews.gr. ο δράστης (τοξικομανής) είχε αφαιρέσει από τα Καριώτικα (την Πέμπτη) το όχημα και το παράτησε στην Συκιά.
Οι έρευνες των αστυνομικών του ΑΤ Ξυλοκάστρου οδήγησαν άμεσα στη σύλληψη του δράστη ο οποίος είναι Έλληνας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Ο δράστης παραδέχτηκε την κλοπή στους αστυνομικούς την πράξη του και ανέφερε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια καθώς ήθελε με το εν λόγω όχημα να μεταφέρει ξύλα! Εξετάζεται το ενδεχόμενο της συμμετοχής του και σε άλλες μικροκλοπές στην περιοχή
ΣΣ. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ξυλοκάστρου συνέλαβαν τον δράστη σε χρόνο ρεκόρ. Να γράψουμε και κάτι άλλο που παρατηρούμε. Στο Ξυλόκαστρο είναι πολύ μικρός ο αριθμός των κλοπών σε σχέση με άλλες περιοχές του νομού. Φυσικά πολύ μικρότερος είναι και ο αριθμός των ληστειών. Όπως και να έχει πάντως το εν λόγω αστυνομικό τμήμα δεν είναι τυχαίο που κάθε τόσο παρουσιάζει και μεγάλες επιτυχίες (μην ξεχνάμε ότι η εξάρθρωση της εταιρείας δολοφόνων από το ΑΤ Ξυλοκάστρου ξεκίνησε και στη συνέχεια ασχολήθηκε το πανελλήνιο για πολλές ημέρες)

korinthiannews.gr