Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πέντε ευρώ είσοδος στην Κόρινθο για τον αγώνα με τον Πόρο

Έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, o ΠΑΣ Κόρινθος ζητά τη στήριξη των φιλάθλων της ορίζοντας την τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ δωρεάν θα μπουν γυναίκες και παιδιά στην αυριανή αναμέτρηση με τον Α. Ο. Πόρου.
Επιπλέον, η ανακοίνωση της ομάδας του Ισθμού αναφέρει ότι για όσους φίλους γραφτούν σαν νέα μελή και πληρώσουν τη συνδρομή τους, η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από ειδικό πάγκο. Να υπενθυμίσουμε ότι τα μέλη που θα γραφτούν έως τις 31-3-2012 θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση του Απριλίου, όπου ο νικητής θα λάβει ως δώρο 7ημερο διακοπών σε νησί του Αιγαίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τέλος, τα μέλη θα έχουν εκπτώσεις σε όλα τα αναμνηστικά που θα αρχίσουν να πωλούνται με αρχή το εντός έδρας παιχνίδι με την Χαλκίδα στις 4 Μαρτίου.
* Επίσης σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η Κόρινθος, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τους διαιτητές στα μέχρι τώρα παιχνίδια της, αλλά και τους αντιπάλους για τη φιλοξενία.

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής ( πρεμιέρα 2ου γύρου) στον 7ο όμιλο, αύριο η πρωτοπόρος Κόρινθος φιλοξενεί  τον Πόρο, ενώ ο Μανδραικός αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δάφνη Ερυθρών. Στην Χαλκίδα η τοπική ομάδα αγωνίζεται με τον Παναργειακό, ενώ στη Κύμη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Στα Λουκίσια η τοπική ομάδα κοντράρεται με την Ενωση Ερμιονίδας, ενώ ο Παναυπλιακός στο Ναύπλιο αντμετωπίζει την Ενωση Ασπρα Σπίτια - Αντίκυρας. Τέλος ο Ασπρόπυργος παίρνει το πρώτο του  άκοπο "τρίποντο" στο πρωτάθλημα εις βάρος της Θήβας.

Η 14η αγωνιστική
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011-ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΟΡΟΣ
ΑΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ-ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΘΗΒΑ 3 - 0

6ος όμιλος
14η αγωνιστική
Θύελλα Πατρών-Παναιγιάλειος
Βρασιές-Εικοσιμία
Πάμισος-Διαγόρας Βραχνέικων
ΠΦΟ Πανόπουλου-Αστέρας Αμαλιάδας
Αχαϊκή-Ολυμπιακός Γυθείου
Τριταιικός - Ατρόμητος Λάπα 0 - 3
Εράνη Φιλιατρών - Τσιλιβί 3 - 0