Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΝΔ: "Όλα έκλεισαν τώρα πάμε για εκλογές"

Κύκλοι του κόμματος της Λεωφόρου Συγγρού επιμένουν πως η Νέα Δημοκρατία παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν κάνει πίσω στο θέμα των εκλογών.
Οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών φαίνεται πως δεν αλλάζουν τίποτα στον προγραμματισμό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί έχει ληφθεί η απόφαση να να επιμείνει το κόμμα στην άμεση διεξαγωγή εκλογών.

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως δεν κάνει βήμα πίσω στην άμεση διεξαγωγή των εκλογών και επιχειρηματολογεί λέγοντας πως με τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για τη νέα δανειακή σύμβαση και τη συμφωνία για το κούρεμα ολοκληρώνεται το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Κατά συνέπεια θα ζητήσει άμεση διεξαγωγή εκλογών το πιθανότερο εντός του Απριλίου και ίσως πριν το Πάσχα, κάτι που σίγουρα θα αιφνιδιάσει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ακόμα έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του για να λύσει τα εσωκομματικά του θέματα, με την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Σε αυτή την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας βοηθούν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να έχει σαφέστατο προβάδισμα έναντι όλων των άλλων κομμάτων, χωρίς ωστόσο να σχηματίζει μόνη της κυβέρνηση.



NewsIt