Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην ομάδα της Κλένιας

Ζούμε πρωτόγνωρα φαινόμενα με την λογική να έχει εδώ και μερικούς μήνες αποχωρήσει απο την χώρα.
Το Σάββατο σημειώθηκε επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας…
Η κατάσταση με αυτό το φαινόμενο έχει ξεφύγει πλέον…!
Επεισοδιακή ήταν η 18η αγωνιστική στη «μεγάλη» κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κορινθίας, καθώς η αποστολή του ΠΑΣ Κλένιας δέχτηκε επίθεση κατά την άφιξή της, αλλά και λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι με τον Πέλοπα στο Κιάτο.
Τα μέλη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο γυμναστής του ΠΑΣ Κλένιας.
Η επίθεση των κουκουλοφόρων ήταν άγρια και είναι θαύμα που δεν τραυματίστηκαν και άλλοι άνθρωποι εκτός απο τον γυμναστή….
Τα επεισόδια μάλιστα, δεν περιορίστηκαν στο προαναφερθέν περιστατικό, αλλά συνεχίστηκαν και δύο λεπτά πριν το φινάλε του ματς, όταν οπαδοί του Πέλοπα επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας της Κλένιας, με την ένταση να μεταφέρεται τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις κερκίδες!
Ο ρέφερι της αναμέτρησης, κ. Καρσιώτης, αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για περισσότερα από είκοσι λεπτά δίνοντας παράλληλα εντολή ν’ απομακρυνθούν οι οπαδοί πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο Κιάτο ο τοπικός Πέλοπας υποδέχτηκε τον – πρωτοπόρο μέχρι χθες – ΠΑΣ Κλένιας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας και χάρη στη νίκη του με 2-0 έπιασε τον αντίπαλο του στην κορυφή της βαθμολογίας με 42β.

diogenis-pre