Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Έσκασε η είδηση ! - Ορθάνοιχτο το θέμα του στρατοπέδου της Κορίνθου!

Το έγραψε ήδη από χθες  αποκλειστικά ο Diaprisios.GR και επιβεβαιώνεται πια από τις πληροφορίες που δημοσιοποιούνται σε ιστοσελίδες και blogs της Κορινθίας.

Το θέμα του στρατοπέδου της Κορίνθου είναι ορθάνοιχτο και όλα τα ενδεχόμενα είναι πάνω στο τραπέζι.

Αυτό προκύπτει μετά τη χθεσινή έκτακτη συνάντηση που έγινε στο Επιμελητήριο Κορίνθου μεταξύ του Δ.Σ. και του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Π. Μπεγλίτη.

Σε αντίθεση με όσα διακινούνταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, περί "κλεισμένου θέματος", τόσο κλεισμένου που ήδη είχαν αρχίσει και οι φήμες για το πως θα κατανεμηθούν οι εκτάσεις που θα απελευρώνονταν, η χθεσινή συνάντηση έδειξε ότι το ζήτημα όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά και μπορεί να οδηγηθεί σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ όσων έχουν ανακοινωθεί, κυρίως σε ότι αφορά στη διατήρηση στρατιωτικών υποδομών στο χώρο του στρατοπέδου.

Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν πλέον οι δυνατότητες αξιοποίησης ΜΕΡΟΥΣ της έκτασης του στρατοπέδου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ της πόλης της Κορίνθου, υποδομές εξυπηρέτησης των πολιτών και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ όρων επιβίωσης για τον κοινωνικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό ιστό της πόλης.

Οι ανησυχίες που είχαν διατυπωθεί εδώ και αρκετό καιρό και είχαν ΑΓΝΟΗΘΕΙ επειδικτικά, φαίνεται να βρίσκουν πλέον πεδίο έκφρασης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τρέχουσα αναπτυξιακή οπτική για την πόλη της Κορίνθου δείχνει να στρέφεται προς τη δημιουργία καφετεριών ή άλλων μικρών επιχειρήσεων εστίασης, μόνο που σταδιακά όσα άλλα γίνονται παράλληλα, φροντίζουν να τις αφήσουν ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ !!!

Και τώρα οι εξελίξεις δείχνουν ότι όλα ξεκινούν από την αρχή ...