Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το ντέρμπι της κρίσης - Η αναμέτρηση των «Δικεφάλων» και τα υπόλοιπα ματς της Κυριακής

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων ξεχωρίζει από τη δεύτερη… δόση της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Επίσης, σημαντικός είναι ο αγώνας του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στο Καυτανζόγλειο από τη βελτιωμένη Δόξα Δράμας. «Μάχη» για τη σωτηρία υπάρχει στα Γιάννενα, ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό και ο Αρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NovaSports 2)

«Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτεεεεεε»! Μεθυσμένος ακόμα απ’ την ανατροπή και πρόκριση μέσα στην Τούμπα, ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει ως «ομορφάντρας» και στη Σούπερ Λίγκα! Εκεί όπου έχασε… κομμάτι έδαφος και την πέμπτη θέση, αλλά μπορεί να την ξαναπάρει. Αν η Ξάνθη δεν έχει περάσει (και) απ’ το «Γεντί Κουλέ» και ο ίδιος περάσει το εμπόδιο του Αστέρα. Όχι και δύσκολη υπόθεση μακριά απ’ την Τρίπολη (όπου είναι αήττητος). Μέχρι κι η Δόξα το κατάφερε… Δείτε εδώ όλο το preview της αναμέτρησης. Δείτε εδώ όλο το preview της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπιτσίδης (Θράκης), Σταματόγλου (Καβάλας)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (15:00, NovaSports 3)

«Θυμάσαι κάποτε που…»! Σε βοηθούσε η Παναγία κι έπαιρνες καμιά νίκη (από τις 2 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με την Κέρκυρα); Εσύ, θυμάσαι κάποτε που όχι μόνο νικούσες, αλλά έκανες και διπλά (από τις 17 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι με την… Κέρκυρα); ΠΑΣ και Παναιτωλικός ξεσκαλίζουν τις αναμνήσεις τους και ελπίζουν να θυμηθούν τι γεύση έχει το τρίποντο. Γιατί η ζώνη είτε προσπέρασε, είτε πλησιάζει επικίνδυνα… Δείτε εδώ όλο το preview της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)
ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»

Άρης-Λεβαδειακός (17:15, NovaSports 3)

Δέκα μέρες μετά! Τόσες πέρασαν από τότε που ξανασυναντήθηκαν κι είναι σαν να πέρασε ένας… γύρος! Διότι το «διπλό» που μεσολάβησε με τη Δόξα δεν δίνει δικαίωμα για πανηγύρια. Δίνει κι αυτό, όμως, τρεις βαθμούς! Όσους χρειάστηκε ο Άρης για να πάρει ψυχολογία και ελπίδες για σερί play-off. Κι αν δεν το ξεκινήσει με τον Λεβαδειακό (που ο μόνος πόντος που πήρε στα έξι τελευταία ήταν αυτός εναντίον του) με ποιον θα το ξεκινήσει;;; Δείτε εδώ όλο το preview της αναμέτρησης.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κουρομπύλια (Καρδίτσα)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 2)

Το τρις εξαμαρτείν ουκ Παναθηναϊκού σοφού! Υποψιασμένος από τη ζημιά που έπαθαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός (και που παραλίγο να πάθει και ο ίδιος) ο πρωτοπόρος δεν θέλει αστεία με το «+5» που και επισήμως αγκάλιασε. Διότι η Δόξα μέχρι και… γκολ βάζει μετά τις προσθήκες, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι Αστέρας (που κατάφερε να γίνει το πρώτο θύμα της). Άσε που απαλλάχθηκε και από το σύνδρομο του «1-0»… Δείτε εδώ όλο το preview της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Δημητριάδης (Καστοριάς)
ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

«Δικέφαλοι» ή… πονοκέφαλοι;;; Υπό κανονικές συνθήκες, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ξανάνοιγαν τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» του Κυπέλλου. Υπό τις παρούσες συνθήκες, το μόνο που μπορούν ν’ ανοίξουν είναι παρένθεση στις σκοτούρες τους. Εκτός κι αν το «σουαρέ» Τροχανά έχει δώσει λύση κι ελπίδα στην «Ένωση». Να, σαν κι αυτή -καλή ώρα- που θ’ αναζητήσει χωρίς τον Ζαγοράκη (και χωρίς την παρηγοριά του Κυπέλλου) πλέον ο ΠΑΟΚ. Δείτε εδώ όλο το preview της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Πηγή: sport-fm.gr