Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η... αλλοίωση και η αντεπίθεση - Μαρινάκης: Δεν χαρίζουμε τίποτα!

Στον Ολυμπιακό “βράζουν” με την διαιτησία του Κωνσταντινέα, στο ματς με την Ξάνθη, έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και εξαπέλυσαν επίθεση κατά των ΕΠΟ-ΚΕΔ. Παρόλα αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην αφήσει την ομάδα απροστάτευτη.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την ήττα από τους Ακρίτες άφησαν σαφείς αιχμές προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την ΚΕΔ, τονίζοντας πως δίνουν αγώνα για να μην πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
“Κύκλοι” των Πειραιωτών, υποστηρίζουν πως υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος, για μία ακόμα φορά, αφού δεν δόθηκε η ευκαιρία στους Πειραιώτες, από τον Μεσσήνιο ρέφερι να διεκδικήσει ακόμα και το βαθμό της ισοπαλίας, για την φάση του 91ου λεπτού με το πέναλτι του Εντιμάρ στον Τοροσίδη.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
“Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” το βράδυ της Κυριακής μετά την ήττα από την Ξάνθη και οι παίκτες είδαν περίπου 20 οπαδούς να τους περιμένουν για να τους. αποδοκιμάσουν και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα.
 Σοβαρευτείτε, μην πουλάτε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό”, ήταν το βασικό μήνυμα των οπαδών στους παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με όλους τους άλλους, όταν πέρασαν μπροστά τους οι Μανιάτης και Μέλμπεργκ, οι φίλοι των “ερυθρόλευκων” τους χειροκρότησαν, υπογραμμίζοντας έτσι ότι είναι οι δύο από τους οποίους δεν έχουν κανένα παράπονο.
Μετά την ήττα απ' την Ξάνθη και την επάνοδο του Παναθηναϊκού στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (με ένα ματς λιγότερο), πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής έκτακτη σύσκεψη στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ υπό τον Βαγγέλη Μαρινάκη.“Δεν τα παρατάμε, δεν χαρίζουμε τίποτα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα”, ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στους συνεργάτες του και το μήνυμα που έχει περάσει είναι ότι: “όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για εμάς και θα τα δώσουμε όλα, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Κύπελλο και για διάκριση στο Europa League”.

 
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Πλέον ο Μαρινάκης ετοιμάζει αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα και θα προσπαθήσει να... θωρακίσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, θέτοντας ταυτόχρονα άπαντες προ των ευθυνών τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της εβδομάδας να σημειωθούν μεταγραφικά χτυπήματα από τους Πειραιώτες, οι οποίοι ψάχνονται για αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.
 
Το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ, ενώ επιβεβαιώνεται και το ενδιαφέρον για τον Μάουρο Φορμίκα. Επίσης, υπάρχει περίπτωση οι “ερυθρόλευκοι” να ενδιαφερθούν για τον Λεονάρντο της ΑΕΚ, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.



newsit.gr