Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πάλι με το θρήσκευμά μας τα έβαλε η παρέα του Τσίπρα - Τους ενοχλεί τώρα η αναγραφή του θρησκεύματος στα απολυτήρια του γυμνασίου & λυκείου

Η καθόλου ανεκτική στην Ορθοδοξία και στη δημόσια έκφρασή της αριστερά, χτυπά για άλλη μια φορά, την ώρα που υποβοηθά υποκριτικά με χίλιους δύο τρόπους τη δημιουργία λατρευτικών υποδομών από αλλόφυλους και σέχτες στη χώρα μας. Αυτά, στη λογική του «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» αλλά και στη λογική της δια της βίας επιβολής της εκκοσμίκευσης και της αθεΐας (χτυπώντας αρχικά τους χριστιανούς) και σε συνεργασία με τους νεοφιλελεύθερους (στο πλαίσιο ενός δικαιωματισμού, όπου μόνο οι χριστιανοί δεν έχουν δικαιώματα), με τη σταλινική προδιάθεση να είναι δεδομένη.
Ο ευρωβουλευτής λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, με ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριμένα προς την αντιπρόεδρό της και αρμόδια Επίτροπο της ΕΕ για θέματα Δικαιοσύνης, θεμελιωδών δικαιωμάτων και ιθαγένειας Βίβιαν Ρέντινγκ (εκ Λουξεμβούργου), στην ουσία την «ενημέρωσε» για την αναγραφή του θρησκεύματος στα απολυτήρια γυμνασίου και λυκείου στην Ελλάδα (αυτός ήταν ο σκοπός), κατάφερε περιχαρής προφανώς να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η Κομισιόν να ζητήσει εξηγήσεις από τη χώρα μας.
Η κ. Ρέντινγκ στην απάντησή της υπογραμμίζει πως «τα κράτη μέλη απαγορεύουν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που παρέχουν πληροφορίες για τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, καθώς και την υγεία και τη σεξουαλική ζωή… αυτή η απαγόρευση οφείλεται στην ιδιαιτέρως ευαίσθητη φύση των εν λόγω δεδομένων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι ‘θρησκευτικές πεποιθήσεις’… το άρθρο 8 παράγραφος 4 επιτρέπει στα κράτη μέλη, ‘όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι δημοσίου συμφέροντος’, να θεσπίσουν και άλλες παρεκκλίσεις εφόσον παρέχονται οι «δέουσες εγγυήσεις» (…) συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πρέπει να είναι ‘κατάλληλα, συναφή προς το θέμα και όχι υπερβολικά σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία’».
Και εδώ αρχίζει η βίαια κοινωνική μηχανική, αλά Στάλιν: «Θα έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, προκειμένου να καταστούν σαφείς οι λόγοι στους οποίους βασίζεται η επεξεργασία δεδομένων θρησκευτικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των απολυτηρίων τίτλων σπουδών, καθώς και να διευκρινιστεί ποιες εγγυήσεις παρέχονται από την εθνική νομοθεσία».
Αυτή είναι άλλη μια απόδειξη για το πως μειοψηφίες της εξτρεμιστικής αριστεράς, στρέφονται με βίαια κατά των παραδόσεών μας, χειραγωγώντας τους θεσμούς, κατά της πλειοψηφίας. Στόχος φυσικά, η διάλυση του εθνικού κορμού. Αυτό βοηθά πολύ και τους διεθνιστές θιασώτες (νεοφιλελεύθερους φεντεραλιστές) της ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης. Φυσικά, για όλους αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και σία, οι χριστιανοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην ομολογία πίστεως, που αποτελεί βασικό στοιχείο της πίστης τους και θα έπρεπε να λατρεύουν σε κατακόμβες.
Ελεύθερος Κόσμος

melostisneos.wordpress.com