Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η Γενική Συνελευση του ΠΑΣ Κόρινθος


Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στις 12:00, το παρών θα δώσει και ο κ. Μπεθάνης.
Κορίνθιοι ήρθε η μέρα όπου όλα/όλοι θα πάρουν το δρόμο τους, εμείς θα επιλέξουμε τον δρόμο προς την κορυφή, τον δρόμο προς την καταξίωση, ο δρόμος αυτός όμως θα μπορέσει να "στρωθεί" μόνο με την βοήθεια όλων μας, και την συγκεκριμένη ημέρα με την παρουσία όλων ...των φίλων της μπάρτσα και μη. Πρέπει όλοι μας απο τώρα να γίνουμε ασπίδα της ομάδας, να γίνουμε ασπίδα και να αποτρέψουμε όσους θέλουν να κάνουν κακό στην αγαπημένη μας Μπάρτσα, στο στολίδι της Κορινθίας, στο καμάρι της επαρχίας.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΙΣ 12:00. ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ.


Τελος από την Κόρινθο Τόγιας και  Καραβίτης

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου υπέβαλλε ο Γιώργος Τόγιας, σε μία στιγμή που η ιστορική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Μανδραϊκό! Στους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση, ο έμπειρος τεχνικός επικαλέστηκε την κριτική που έχει δεχθεί για την εικόνα της ομάδας, αλλά και την ύπαρξη προβλημάτων. Η διοίκηση της ‘Μπάρτσα’ έκανε αποδεκτή την επιθυμία του Τόγια και τη δεδομένη χρονική στιγμή ως επικρατέστερος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας φαντάζει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.
Σχεδόν παράλληλα, ήρθε και η παραίτηση του Πέτρου Καραβίτη από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος τόνισε στην εφημερίδα ‘Αθλητική Πρωινή’ πως το έπραξε αυτό προκειμένου να διευκολύνει τις διοικητικές εξελίξεις της Κορίνθου. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι της παραίτησής του είναι διαφορετικοί.