Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτο κόμμα με 7,3% στην Β' Αθήνας και 5,4% στην Α' Πειραιώς το ΠΑΣΟΚ

Πολιτικό ναυάγιο για τον Παπανδρέου και την παρέα του

Τι δείχνει μυστική δημοσκόπηση

Πέμπτο κόμμα στην Β’ Αθήνας αναδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας το 7,3% των προτιμήσεων του εν λόγω εκλογικού σώματος. Το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από μυστική μεγάλη  δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό πολιτικού Οργανισμού, και η οποία έρευνα, παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Από κει και πέρα πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η Ν.Δ. και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ, η «Δημοκρατική Αριστερά», το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑ.Ο.Σ. Μιλάμε για πραγματικό βατερλό. Για ουσιαστική διάλυση του πολιτικού συστήματος, αφού το άθροισμα των ποσοστών που λαμβάνουν τα κόμματα, μετά μεγάλης δυσκολίας προσεγγίζει το 50%.
 Στην ίδια θέση, αλλά με χειρότερα ποσοστά αναδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ και στην Α’ Πειραιώς. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, το κυβερνών κόμμα, αποσπά μόλις το 5,4% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος στο μεγάλο λιμάνι. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό στους βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που προσπαθούν να διασωθούν από το επερχόμενο ναυάγιο. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του «κολλητού» του ΓΑΠ, Μανώλη Μπεντενιώτη, ο οποίος έχει κάνει σημαία το θέμα του Θέου, και των μισθών που λαμβάνει σε ΔΕΗ και Βουλή.
ΑΞΙΖΕΙ: Εκείνο που δεν υπολογίζουν στο ΠΑΣΟΚ είναι η τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί από την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παπανδρέου και η παρέα του (Γερουλάνος κ.α) στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι.