Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτη η Κόρινθος αν και έκανε στάση στα Λουκίσια

Αν και πήρε προβάδισμα στο 37' με γκολ πλασέ του Σειται , τελικά η Κόρινθος έχασε με 2 -1 σε μια σκληρή έδρα στα Λουκίσια από την τοπική ομάδα που από το 55 έπαιζε με 10 παίκτες.
Στο 56' ο Καραπατσιάς ισοφάρισε για τα Λουκίσια και τρία λεπτά αργότερα το ματς διεκόπη εξαιτίας συμπλοκών μεταξύ παικτών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο σκόρερ των γηπεδούχων. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ του Δήμου στο πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Οι νικητές είχαν δυο δοκάρια με τον Ανέστη (8' και 75').
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ματζώρος, Ευσταθίου Ν., Σκριβάνος (46' Καραπατσιάς), Δήμου (88' Μιμιγιάννης), Φαρούκ, Τσομπάνης (72' Ζαχαριάς), Ανέστης
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής (89' Τσουμάκας), Φίλης, Παπαευθυμίου, Βαγγέλη, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης (46 Λαμπρογεώργος), Σιώκος.

Με την ήττα της αυτή ανεκόπη το σερί των επιτυχιών (5) της ομάδας του Ισθμού ενώ η εστία της παραβιάστηκε σήμερα δις (6η αγωνιστική) για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος της ομάδας Πάνος Μπεθάνης μετά το πέρας του αγώνα δήλωσε
 «Σήμερα είχαμε ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα που μας έφερε στενοχώρια. Ανακαλύψαμε ότι δεν είμαστε ανίκητοι και ότι χρειάζεται πολύ δουλειά φέτος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά πρωτίστως πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα των Λουκισίων που παρόλο ότι έμεινε με δέκα παίκτες κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Ένας ακόμα άξιος αντίπαλος σε μια δύσκολη κατηγορία. Στα δικά μας τα παιδιά να πω ψηλά το κεφάλι, προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι. Η ήττα κάνει τη νίκη πιο γλυκιά. Είμαι περήφανος για όλους σας, μείνετε ενωμένοι και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Η πόλη σας αγαπάει και σας περιμένει να δείξει την αγάπη της την επόμενη Κυριακή.»

Αν και ηττήθηκε σήμερα η Κόρινθος , παραμένει επικεφαλής στον 7ο όμιλο με +2 βαθμούς από τον Μανδραϊκό που νίκησε με 3 – 0 την ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ξεπέρασε και το δύσκολο εμπόδιο του Παναργειακού καθώς επικράτησε με 1 – 0. Το γκολ ήρθε στο 30' από τον Παππά που στο φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μπαλής (64 Μαστρογιαννόπουλος), Κορδαλής, Παππάς, Βλάσσης, Πανακούλιας, Ιοατρόπουλος, Παπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης (82 Γεώργαρης), Μυργιώτης
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Δρούλιας (72 Ισούφι), Σοφός, Πανάκης, Φίλης, Μπόμπος, Μπάρλας Κ. (46 Τζιώρας), Ιασωνίδης (62 Λιάρος), Ελευθεριάδης, Λιάκος, Σαντ

Νικηφόρα και με το ίδιο σκορ πέρασε και η Χαλκίδα από τον Πόρο επί της τοπικής ομάδας, ενώ η Θήβα υπέταξε με 2 -1 την μαχητική παρά τα προβλήματα Δάφνη Ερυθρών.
Ο Πανναυπλιακός νίκησε με  5 – 0 τον Ασπρόπυργο, ενώ με το ευρύ 4 – 0  επικράτησε και η Ενωση Άσπρα Σπίτια / Αντίκυρα  της Κύμης.

Η 6η αγωνιστική ( 7ος όμιλος)
Πόρος-Χαλκίδα                                               0-1
Πανναυπλιακός-Ασπρόπυργος                      5-0
Θήβα-Δάφνη Ερυθρών                                  2-1
Λουκισίων Α.Ο.-Κόρινθος                              2-1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Παναργειακός           1-0
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα-ΑΟ Κύμης    4-0
Μανδραϊκός-Ενωση Ερμιονίδας                      3-0

Η βαθμολογία
( Σε 6 αγώνες)

Κόρινθος                                    11-2   15
Μανδραϊκός                                10-2   13
Λουκισίων Α.Ο.                         13-8   12
 Ενωση Ερμιονίδας                      7-6   11
Ατρόμητος Χιλιομοδίου            17-9   10
Χαλκίδα                                       8-5   10
Θήβα                                         11-11   9
Παναργειακός                           16-12   8
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα  5-3    8
ΑΟ Κύμης                                 10-12  7
Δάφνη Ερυθρών                         9-10   6
Πανναυπλιακός                           6-8    6
Πόρος                                         1-5    5
Ασπρόπυργος                            0-31   0

Ασταμάτητος ο Παναιγιάλειος  
Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Παναιγιάλειου για τον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής καθώς και για την 6η αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει 4-2 στην έδρα του Ολυμπιακού Γυθείου διατηρώντας το απόλυτο και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση..Το σκορ άνοιξε στο 8ο Διαμαντόπουλος αλλά στην επόμενη επίθεση ο Τζανετάκος ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 12' έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Νίκου Κουρμπανά. Στο 20' ο Βασιλαντωνόπουλος πέτυχε το 2-2 και ο Γκοτσούλιας δέκα λεπτά αργότερα το 3-2 για τον Παναιγιάλειο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Νικολόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Δοκάρι είχε στο 65' ο Παπαδόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Κιοσσές, Εμμανουηλίδης (46' Σουκούλι Μ), Μανουσόπολος (62' Σταματάκος), Νάκος, Καζιάνης, Πολιτάκος (33' Δασκαλάκης), Μπουρελάκος, Πλεμμένος, Λιγνός, Γ. Σουκούλι, Τζανετάκος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Κατεργάρης (89' Θεοφανόπουλος), Παπαδόπουλος, Στρατομήτρος, Νικολόπουλος, Αργυρόπουλος (82' Κουλούμπασης), Γκοτσούλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος (68' Μαντάς), Μπούλας.
                                                                                          


Τέσσερις βαθμούς χαμηλότερα βρίσκεται το Πανόπουλο που επικράτησε 4-0 εκτός έδρας της ουραγού Εικοσιμίας. Ο Διαγόρας Βραχνέικων συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις επικρατώντας 2-1 της Εράνης Φιλιατρών. Την ισοπαλία με 1-1 παραχώρησε ο Ατρόμητος Λάππα της Αχαϊκής χάνοντας έδαφος στην προσπάθειά του για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Στο 1-1 έμειναν και οι Αστέρας Αμαλιάδας με το Τσιλιβή, με τις δύο ομάδες να παραμένουν πολύ χαμηλά στην βαθμολογία. Τέλος η Θύελλα Πατρών επικράτησε 3-2 του Πάμισου Μεσσήνης. Οι Βρασιές άνευ αγώνα πήραν τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Τριταϊικό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Η 6η αγωνιστική στον 6 ΄0μιλο
Εικοσιμία-ΠΦΟ Πανόπουλου                    0-4
Αστέρας Αμαλιάδας-Τσιλιβή                    1-1
Ατρόμητος Λάππα-Αχαϊκή                       1-1
Διαγόρας Βραχνέικων-Εράνη Φιλιατρών 2-1
Θύελλα Πατρών-Πάμισος                        3-2
Ολυμπιακός Γυθείου-Παναιγιάλειος        2-4
Βρασιές-Τριταιικός                                  3-0

Η βαθμολογία
 ( Σε 6 αγώνες)
Παναιγιάλειος 18
ΠΦΟ Πανόπουλου 14
Διαγόρας Βραχνέικων 13
Ατρόμητος Λάππα 11
Εράνη Φιλιατρών 9
Αχαϊκή 8
Πάμισος 7
Βρασιές 7
Ολυμπιακός Γυθείου 7
Θύελλα Πατρών 6
Τριταιικός 6
Αστέρας Αμαλιάδας 5
 Τσιλιβή 3
Εικοσιμία 0