Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Νίκησε και τον Άρη με 1-0 ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα ένα τρίποντο που τον απομακρύνει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη φορά νίκησε με  1-0 τον Άρη. Μάλιστα ήταν η τρίτη εντός έδρας επιτυχία των Αρκάδων, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
 
Το ματς είχε λιγοστές φάσεις, ωστόσο ήταν όλες για τους γηπεδούχους. Με την συμπλήρωση μισής ώρας ο Ουσέρο με κεφαλιά, μετά την σέντρα του Μπρέσκα, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. 
Όσον αφορά τον Άρη απογοήτευσε για ακόμα μία φορά, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. 
Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο (46’ Αρσενίεβιτς), Χούλι (67’ Φορμίκα), Μπρέσκα (81’ Αλβάρεζ), Περόνε.
Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Παπαστεριανός (46’ Νέτο), Μίσελ, Σανκαρέ (56’ Λαζαρίδης), Ντίκο, Τόχα, Ούμπιντες, Φατί, Γιαννιώτας (46’ Ιάκομπ), Τσέζαρεκ, Σολτάνι.
 
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 - 0 ΤΟΝ ΟΦΗ
Την πρώτη του νίκη μετά από 4 αγώνες πέτυχε ο Παναιτωλικό επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 χάρη στο τέρμα με  καρφωτή κεφαλιά του Εντζεγκουέλε στο 50΄, ενώ είχε και δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντολεζάι στο 22΄. Μοιραίος ο Μάντζιος για τους Κρητικούς όταν στο 74΄  μετά από κεφαλιά του Σίσιτς βρέθηκε σε εξαιρετική θέση απέναντι από τον Μπλάζιτς αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού κράτησε το μηδέν. 
Παναιτωλικός:Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Εντζεγκελέ, Ντολεζάι, Άντι(81’ Παλαιολόγος), Μητρόπουλος, Μουμίν(60’ Κούσας), Μπουμάλ(46’ Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Χαριστέας. ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαιτζιτς(83’Ουκάρ), Μπόντορ(69’ Βερόν), Λόπεθ(56’ Καμπάνταης), Σουμπίνιο, Σίσιτς, Μάντζιος.