Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Ερυθρόλευκη" αποθέωση στην Κέρκυρα

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Κέρκυρα και περισσότεροι από 300 οπαδοί των “ερυθρόλευκων” επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές.
Οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας ζήτησαν τη νίκη στο αυριανό ματς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι έδιναν συγχαρητήρια στον Βαλβέρδε και τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τα προβλήματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι πολλά (για ακόμα μια φορά) καθώς ο Ισπανός κόουτς δε θα έχει στη διάθεση του, τους Φέισα, Μακούν, Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Γέστε, Μέλμπεργκ, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

Το νέο πρόβλημα για τον Βαλβέρδε ήταν ο τραυματισμός του Όλαφ Μέλμπεργκ, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι ο Βαλβέρδε είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του χωρίς οκτώ βασικούς παίκτες.

Το πιθανότερο “σενάριο” είναι ν' αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό ματς με τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδη και Μιραλάς. Θέση πάντως στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μάρκο Πάντελιτς.


Οι “ερυθρόλευκοι” ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν περιθώριο για απώλεια βαθμών και η κατάκτηση της νίκης αποτελεί “μονόδρομο” για την ομάδα του λιμανιού. Στόχος άλλωστε του Ολυμπιακού είναι να εκμεταλλευτεί τη σειρά των θεωρητικά τριών εύκολων αγώνων με Κέρκυρα, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.