Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Να διερευνηθούν από την Εισαγγελία οι ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του Πάνου Καμμένου από το βήμα της βουλής.

 
Ας ξαναγυρίσουμε στον θαρραλέο Βουλευτή. Είπε φοβερά πράγματα! Να η πρώτη βόμβα: «Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη κρίση, η μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχθούν τη νέα τάξη πραγμάτων» είχε πεί κατά το έτος 1985 ο Δαβίδ Ροκφέλλερ, πρώην Πρόεδρος της Κεντρικης Τραπέζης των ΗΠΑ. 'Αρα όσα γινονται σήμερα στην Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα μακροχρονίων διεργασιών του ξένου παράγοντος εις βάρος της Ελλάδος. Απλώς σήμερα βρήκαν τους κατάλληλους ανθρώπους-όργανά τους για να επιτελέσουν το ανίερο έργο τους, δηλ. νά δολοφονήσουν ένα ολόκληρο υπερήφανο Λαό!
Να τώρα και η δεύτερη βόμβα! "Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δυστυχώς έχει καταργηθεί και το Κοινοβούλιο. Θα σας πω μόνο ένα απλό θέμα: Στις 26 Μαΐου 2011 καταθέτω ερώτηση με αίτηση καταθέσεως εγγράφων για να μας πουν το ποιος αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου, το CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο επωλήθη το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 με ευθύνη του τότε Υπουργού των Οικονομικών του κ. Παπακωνσταντίνου και του κυρίου Πρωθυπουργού και σήμερα αξίζει 26 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή σήμερα νομοθετούμε επί πέντε" .
Δείτε λοιπόν τις καταγγελίες του κ. Καμμένου καί διαβάστε στη συνέχεια τις καταγγελίες αυτές σε κείμενο απομαγνητοφωνημένο.
ΕΛΛΑΔΑ μου σε πρόδωσαν αυτοί που ήσαν ταγμένοι να φυλάττουν Θερμοπύλες!

H ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ