Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Στην Α΄ Κορινθίας 12η αγωνιστική: ΠΑΣ Κλένια - Θύελλα Πετρίου , Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλής Λεχαίου...

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο , στις 3 το απόγευμα . το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ΠΑΣ Κλένια αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Σολομού, σε ενδιαφέροντα αγώνα την Θύελλά Πετρίου, ενώ σημαντική είναι η αναμέτρηση του Αστέρα Δερβενίου, ,στο γήπεδό του,  κόντρα στον Ηρακλή Λεχαίου. Εκτός έδρας και με αντιπάλους που χρειάζονται βαθμούς αγωνίζονται ο Α.Ο. Λουτρακίου , στην Αρχαία Κόρινθο , με την Προοδευτική Περιγιαλίου και η Ελλάδα Βέλου στο γήπεδο των Εξαμιλίων κόντρα στον ουραγό Ισθμιακό.. Στο Θώδειο στάδιο δοκιμάζεται ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου που χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να ξεφύγει από την διακεκαυμένη ζώνη κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ στο Κιάτο ο Πέλοπας μάχεται με τον Πανσολυγειακό.. Ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση στη Νεμέα ανάμεσα στον Παννεμεατικό και στον Σαρωνικό Γαλατακίου,, ενώ στο Σοφικό και στο ντέρμπι της ουράς ο Άλμπαρτος Κόρφου μάχεται με τον Α. Ο. Σολομού, όπου οι δύο αντίπαλοι επιζητούν βαθμούς για την παραμονή τους στην κατηγορία.   
Η 12η αγωνιστική
ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ                        ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΣΟΛΩΜΟΥ                         Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΣΤΑΔΙΟ  ΚΙΑΤΟΥ               ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ  - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ               ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ                     ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ             ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΟΦΙΚΟΥ                        ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - Α.Ο. ΣΟΛΟΜΟΥ
ΝΕΜΕΑΣ                         ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ- ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ


Η Β’  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Με τρεις αγώνες ανοίγει , αύριο  Σάββατο, η αυλαία της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. Στον Β1 όμιλο , οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι ομάδες καίγονται για βαθμούς παραμονής. Στο γήπεδο του Συνοικισμού ο Κύψελος Κορίνθου αντιμετωπίζει τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ στον Κουταλά ο τοπικός ΠΑΟ μάχεται με τον Αετό Αγγελοκάστρου. Στον Β2 την 11η αγωνιστική ανοίγει στο Ξυλόκαστρο, ο αγώνας του Πανκαμαριακού με τον Απέσσα Χαλκίου. Με νίκη της η ομάδα του Καμαρίου θα βρεθεί επικεφαλής του ομίλου.
Η 11η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή με τους αγώνες :
Στην Β1 ΑΟ ΜΑΨΟΥ  - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ, ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ, ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -  ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ  - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
Στην Β2 ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ  - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ,  ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ,  ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 – ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ και Α. Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ.