Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Στις 30 Νοεμβρίου ο αγώνας Πόρος - Κόρινθος

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής τους, τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος αποφάσισαν τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του Πόρου και της Κορίνθου που είχε αναβληθεί στη πρεμιέρα της Δ' Εθνικής, να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.
Στο μεταξύ η «Μπάρτσα» ειδοποιήθηκε να προσκομίσει τα έγγραφα στην ΕΠΟ που αποδεικνύουν ότι τακτοποίησε τις οφειλές της προς παλιούς ποδοσφαιριστές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ορίζονταν τα επόμενα παιχνίδια της.
 Η διοίκηση της ομάδας του Ισθμού κινήθηκε άμεσα και κατέθεσε  στην ΕΠΟ χθες Πέμπτη τα έγγραφα για την εξόφληση των οφειλών προς ποδοσφαιριστές  η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στη συνέχεια, αρχής γενομένης με το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής στη Χαλκίδα, απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ναυάγιο με Παπασπύρου ο Πόρος
Σε «ναυάγιο» κατέληξαν  τελικά οι συζητήσεις ανάμεσα στην ομάδα του Πόρου και στο τεχνικό Δημήτρη Παπασπύρου η ανάληψη απο τον τελευταίο της τεχνικής ηγεσίας  της νησιωτικής ομάδας, η οποία συνεχίζει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κώστα Κλαδή, ο οποίος αποτελει παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες από τον πάγκο του συλλόγου.

Στο… πόδι η Χαλκίδα!
Για το ντέρμπι με την Κόρινθο, ζουν και αναπνέουν στην Χαλκίδα, με την πόλη να είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι.
Το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας για την ομάδα της Εύβοιας, καθώς αγωνίστηκε στα δυο πρώτα εκτός με Άργος και Δάφνη Ερυθρών, και άπαντες στην πόλη περιμένουν το μεγάλο παιχνίδι με την Κόρινθο.
Η Χαλκίδα με ανακοίνωση της, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ σας γνωρίζει ότι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ώρα 15:00, η ομάδα μας δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της με την ΚΟΡΙΝΘΟ, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο για να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας και να την βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει.
Η Διοίκηση της ομάδας κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί, ανακοινώνει πως στον αγώνα, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών και για τους άνεργους με επίδειξη της κάρτας, παράλληλα θα ισχύει το μειωμένο εισιτήριο για νέους, φοιτητές και στρατιώτες».
Στα αγωνιστικά, ο Τάσος Τασιόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι αυτό με τον Αδαμόπουλο, με την συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή