Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Φρίκη στην Κόρινθο. Κακοποίησαν άγρια σεξουαλικά ζευγάρι ηλικιωμένων . στα "χέρια" της Αστυνομίας ο δράστης



Βίασαν πολύ άγρια ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κόρινθο. Πρόκειται για μία αποκλειστική είδηση moriasnews.gr που προκαλεί φρίκη και μόνο στο άκουσμά της..!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Στεφανής
Μία ανατριχιαστική αποκάλυψη κάνει στον ρεπόρτερ μας Γιάννη Στεφανή ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γιώργος Κουκουλίδης.
Χθες το βράδυ γύρω στις 4 τα ξημερώματα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. ΄Ηταν ρακένδυτοι,με σκισμένα ρούχα και εξαιρετικά κακοποιημένοι σεξουαλικά και οι δύο..!
Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εξέτασαν το ζευγάρι.
Μάλιστα ο ένας γιατρός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από αυτό που έβλεπε...
Και η γιαγιά και ο παππούς (!!!!!) βρέθηκαν πολύ άσχημα κακοποιημένοι σεξουαλικά και νοσηλεύονται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο της Κορίνθου.
Κλήθηκε άμεσα ιατροδικαστής για να κάνει γνωμάτευση,τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.
Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι είχε ακριβώς συμβεί διότι οι γέροντες είναι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν για να περιγράψουν τι συνέβη..!
Είναι πιθανό να τους βίασε με τόσο άγριο τρόπο άτομο εξαρτημένο που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, πιθανότατα συγγενής...(!!!!), αλλά δεν έχει αποκλειστεί και η περίπτωση να βιάστηκαν από διαρρήκτη.Αυτό που έχει σημασία είναι η αγριότητα του βιασμού που προκάλεσε πολλά προβλήματα ιδιαίτερα στον παππού.
Πρόκειται για ανθρώπους πολύ μεγάλης ηλικίας..!
Η αστυνομία της Κορίνθου κάνει έρευνες αλλά περιμένει να συνέλθουν οι γέροντες για να μπορέσει να βρει άκρη..!
Πρόκειται για μία είδηση που προκαλεί φρίκη και μόνο στο άκουσμά της..!
Ο κ. Κουκουλίδης δε μπορούσε να μας πει περισσότερα, αφού και ο ίδιος ένοιωθε φρίκη για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιατρική του πορεία όπως μας είπε.. παρ' όλα αυτά δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του γατρού του νοσοκομείου της Κορίνθου...!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Πριν απο λίγα λεπτά η αστυνομία της Κορίνθου συνέλαβε νεαρό άνδρα ώς υπεύθυνο για το βιασμό των γερόντων. Επικαλέσθηκε...ψυχολογικά προβλήματα. Συνεχίζεται η ανάκριση...!

moriasnews.gr