Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ι. Δικαίος χάλασε το γεύμα σε Π. Τατούλη και Γ. Δέδε και …κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου!!!

Το περιστατικό το οποίο αναφέρουμε παρακάτω συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα και έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα Κορίνθου. Πρόκειται για τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ. Ι. Δικαίο ο οποίος για δικούς του λόγους βρέθηκε στο μαγαζί «ΑΡΟΔΟ» στην Κόρινθο όπου βρίσκονταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Δέδες, ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Α. Πνευματικός κτλ.

Σε κάποια στιγμή και ενώ όλα πήγαιναν καλά, «εισβάλλει» στο μαγαζί ο Ι. Δικαίος και τα κάνει …λαμπόγιαλο!
Άρχισε να επιτίθεται φραστικά κατά των παρευρισκομένων σε σημείο να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια (για να μην πούμε ότι πιάστηκαν)!
Από ότι ακούστηκε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος ήταν τόσο εξοργισμένος σε σημείο να …αναποδογυρίσει και το τραπέζι των παρευρισκομένων!!!
ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ Ι. ΔΙΚΑΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΟ ΑΤ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ…
Τελευταίες πληροφορίες της Korinthian News από την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας αναφέρουν ότι οι παρευρισκόμενοι δεν κατέθεσαν μήνυση κατά του Ι. Δικαίου για την συμπεριφορά του αυτή.
ΣΣ. Ακούστηκε και κάτι ακόμα. Ότι ο κ. Δικαίος επιτέθηκε λίγο πιο πριν φραστικά και κατά της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Φαρμάκη στον πεζόδρομο της Κορίνθου. Τι αλήθεια ώθησε τον κ. Δικαίο να λειτουργήσει κατά αυτό τον τρόπο;

http://korinthiannews.gr/?p=38995