Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πανιωνίκης στη Κέρκυρα

Τρεις ασίστ του Εστογιανόφ, δυο γκολ του Κούτσι, ένα από τον Γουνδουλάκη και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος... Ο Πανιώνιος χωρίς να... βγάλει μάτια, πήρε άλλο ένα διπλό, αυτή τη φορά επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση της Κέρκυρας με 0-3 και ρέφαρε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη, αποδεικνύοντας ότι είναι δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.
Ο Ουρουγουανός, που μαζί με τον σκόρερ των δυο τερμάτων, τον Κούτσι και τον Σάμαρη ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας τους έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του κι ανάγκασε τους Κερκυραίους οπαδούς να σηκωθούν και να τον χειροκροτήσουν κατά την αντικατάστασή του στο φινάλε του ματς.
Από την άλλη, η Κέρκυρα για άλλο ένα ματς παρουσίασε κακή εικόνα, καθώς στο πρώτο μόνο τέταρτο προσπάθησε να απειλήσει, όμως το υπόλοιπο του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους.
Ο Κούτσι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 34' έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σάμαρη στον Εστογιάνοφ και ασίστ του «Λόλο» .
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει με την έναρξη του ημιχρόνου, όμως δεν τα κατάφερε. Ο Πανιώνιος έβρισκε εύκολα χώρους, ο Εστογιάνοφ έφτιαχνε γκολ κι ο Κούτσι με το δεύτερο προσωπικό του έκανε το 0-2 στο 78'. Ο Γουνδουλάκης, έπειτα από κόντρα του Πανιώνιου και τρίτη ασίστ του «Λόλο» έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Νεοσμυρνιωτών με το γήπεδο να τους χειροκροτεί και να αποδοκιμάζει τον Μπάντοβιτς και τους παίκτες του...
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, εμφανώς χολωμένος από την νέα εντός έδρας ήττα της ομάδας του τόνισε ότι η Κέρκυρα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ «ακόμα κι αλλαγή προπονητή»!
Τελικά ο προπονητής των Φαιάκων λίγο αργότερα στην συνέντευξη Τύπου έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης. Ωστόσο, επεσήμανε ότι η Κέρκυρα έχει καλούς παίκτες και μπορεί να βρει τον δρόμο της.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βένζελ, Βενέτης, Καλαντζής (65' Γιάντσης), Αγρίτης ((55' Μαζνόφ), Μετίν (71' Λαμπρόπουλος), Οσμάν, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λόβιν.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Ομο, Κούτσι, Εστογιάνοφ (90+ Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (89' Μπούζας), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (76' Πετκάκης).