Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλα σκορ και θέαμα στη Β' Κορινθίας. Πανκαμαριακός - Ολυμπιαακός Άσσου 8 -3 , Αγιάννης - Μαψός 2 - 7. Ο Πανευρωστινιακός νίκησε στο ντέρμπι 2 - 0 την Λυκοποριά!

Πρεμιέρα σήμερα στα πρωταθλήματα των ομίλων της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας όπου σημειώθηκαν συνολικά 62 τέρματα

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου επικράτησε με 4 – 1 του ΠΑΟ Κουταλά ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και ο Εθνικός Ξυλοκέριζας του ΑΣ Λουτρακίου . Σημαντικές εκτός έδρας σημείωσαν, ο Άρης Κορίνθου , στο γήπεδο Γαλατακίου, με 3 – 2 επί του Τενεάτη Αθικίων, οι Άγιοι Θεοδώροι με 3 – 1 επι των Γαλάζιων Νέων στα Εξαμίλια , ο Αετός Αγγελοκάστρου με 2 – 0 στη Περαχώρα επί της τοπικής ομώνυμης ομάδας και ο Α. Ο. Μαψού με το συντριπτικό 7 – 2 επί της ομάδας του Αγίου Ιωάννη. Τέλος ισόπαλος με σκορ 1 – 1 τέλειωσε ο αγώνας της Προόδου Αγίου Βασίλειου με την Δάφνη Εξαμιλίων.

Τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ         4 - 1
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ    1 - 1
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ          1 - 3
ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ- ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ                 2 - 3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ           4 - 1
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ            0 – 2
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ – Α.Ο. ΜΑΨΟΥ                                    2 - 7

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ο Πανευρωστινιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας , που έγινε στο Δερβένι . Η ομάδα των Ροζενών επικράτησε με 2 -0 του Α. Ο. Λυκοποριας, ενώ στο Ξυλόκαστρο «χόρτασαν» γκολ και θέαμα καθώς ο Πανκαμαριακός συνέτριψε με 8 - 3 τον Ολυμπιακό Άσσου. Το Ντέρμπι στην Λαύκα ανάμεσα στον Παμφενεατικό και στην Θύελλα Λεοντίου, έληξε ισόπαλο με σκορ 1 -1 . Ο   Αετός Κρυονερίου «τσίμπησε» το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο καθώς επικράτησε με 3 – 2 ,στο στάδιο του Βέλου , του Απέσσα Χαλκίου ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε , εκτός έδρας και ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου της Κορίνθου ’06. Εκτός έδρας , στο γήπεδο του Άσσου νίκησε με 3 – 1 και η Αναγέννηση Κιάτου την Θύελλας Κάτω Διμηνιού , ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης επικράτησε με 2 – 0 του Α. Ο. Ασπροκάμπου .

Τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ                  2 - 0
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ              2 - 3
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ              8 - 3
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ           2 - 0
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ                  1 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤ. 1 – 3
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 – Α. Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ                      2 - 3