Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: Μας δείχνετε, άλλη μια φορά, το δρόμο της πίστης, του αγώνα και της νίκης.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς απέστειλε προς τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Χρήστου, Στέργιο Παπαχρήστο, καθώς και στα μέλη τηςΕ θνικής Ομάδας Νέων Υδατοσφαίρισης , το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:

«Μας δείχνετε, άλλη μια φορά, το δρόμο της πίστης, του αγώνα και της νίκης. Οι επιτυχίες σας, μας κάνουν περήφανους. Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε».

Επίσης ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης,  κ. Γιάννης Ιωαννίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρουμε την Αλεξάνδρα Τσιάβου και τη Χριστίνα Γιαζιτζίδου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και τους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Χρήστου και Στέργιο Παπαχρήστο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
Συγχαίρουμε επίσης όλους τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών για το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση που κατέλαβαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης που διεξήχθη στο Βόλο.
Οι παραπάνω επιτυχίες, για άλλη μία φορά πιστοποιούν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των ελλήνων αθλητών και μας αφήνουν πολλές ελπίδες για ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον».