Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΜΕΣΙΝΙΩΤΩΝ ΦΕΝΕΟΥ.


ΜΕΣΙΝΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011



Ευχαριστήρια Ανακοίνωση



 Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, του συλλόγου μας έχουν πλέον καθιερωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και προσελκύουν συνεχώς μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, χάρη στην αυθεντικότητά τους και φυσικά την φιλοξενία και την αγάπη των κατοίκων του χωριού μας για την παράδοση.

 Στις 30 Ιουλίου 2011 στην κατάμεστη πλατεία του Δημοτικού Σχολείου, που αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους 700 και πλέον φίλους του Συλλόγου μας, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις ΄΄12ον  Προσκλητήριο στην Γενέτειρα ΄΄.

Ο υψηλός δείκτης ποιότητας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό όλων των εκδηλώσεων, κάτι που δείχνει την πολύ καλή δουλειά, και προετοιμασία που έγινε από όλο το Δ.Σ του Συλλόγου.

Το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα χωριανών και φίλων, ήταν η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του συλλόγου για ένα καλύτερο χωριό, στην συνείδηση του κόσμου του Φενεού και γιατί  όχι και της Κορινθίας.

Σε όλη αυτή την δραστηριότητα πρέπει να ομολογήσουμε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έτσι ποτέ δεν μένει κανείς απόλυτα ικανοποιημένος.

Εμείς θα μείνουμε στη χαρά των ημερών και θα κρατήσουμε μόνο τα ευχάριστα.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



Επιτυχής η αιμοδοσία του Συλλόγου.



Με απόλυτη επιτυχία έγινε στις 30 Ιουλίου 2011 στο χωριό μας η αιμοληψία από την κινητή μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίο της Πάτρας.

Η επιτυχής προετοιμασία  της αιμοδοσίας οδήγησαν στην λήψη 25 Μονάδων αίματος, γεγονός που κατέδειξε για μια ακόμα φορά ότι η τράπεζα αίματος του Συλλόγου τείνει να καταστεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ως ένας από τους πιο εύρωστους και καταξιωμένους αιμοδοτικούς φορείς της Κορινθίας.

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή των Εθελοντών Αιμοδοτών, που  ξεπέρασε κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ειδικών και μη, στην  όγδοη συνεχή εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Μεσινιωτών.    

Σημαντικό είναι να τονίσουμε, ότι σ’ αυτό το προσκλητήριο ανθρωπιάς ανταποκρίθηκαν μετά χαράς οι καρδιές πολλών νέων εκφράζοντας την απόφασή τους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες, προσφέροντας το καλύτερο δώρο που μπορούσαν στους συνανθρώπους μας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Όσοι θέλετε να γίνετε αιμοδότες μπορείτε να δώσετε αίμα σε όλα τα Νοσοκομεία όπου λειτουργούν Κέντρα και Σταθμοί Αιμοδοσίας και να γίνετε μέλη της «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ του Συλλόγου Μεσινού». 

Δ ώ σ τ ε   α ί μ α

Δ ώ σ τ ε   ζ ω ή   με   το   α ί μ α   σ α ς

γιατί το αίμα είναι ζωή και δεν αντικαθίσταται από κανένα φάρμακο





Με εντολή του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Λαλιώτης Ιωάννης