Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δήμος Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης- 8η Πανελλήνια Συνάντηση Κατάβασης Φαραγγιών στο Ξυλόκαστρο 8-10 Ιουλίου 2011

 
8pskf-1500

 

Ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος (Σ.ΕΛ.Α.Σ.) οργανώνει την 8η Πανελλήνια Συνάντηση Κατάβασης Φαραγγιών στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας στις 8-10 Ιουλίου, με την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Η εκδήλωση θα δώσει μια ευκαιρία συνάντησης όσων αγαπούν την δραστηριότητα αλλά και όσων θέλουν να έχουν μια πρώτη γνωριμία. Ευελπιστεί να συγκεντρώσει «φαραγγάδες» από όλη την Ελλάδα αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις καταβάσεων φαραγγιών εύκολης και μέτριας δυσκολίας, διάσχισης οριζόντιων φαραγγιών με συνοδούς, έκθεσης φωτογραφίας, προβολών βίντεο και παρουσιάσεων.
Το κόστος εγγραφής για την 8η Πανελλήνια Συνάντηση Φαραγγιών ανέρχεται στα 15€ για ενήλικους και στα 7€ για τους ανήλικους .
Στο κόστος αυτό συμπεριλαμβάνονται: αναμνηστικό μπρελόκ και μπλουζάκι, ένας καφές/αναψυκτικό/μπύρα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, συμμετοχή στο δείπνο του Σαββάτου με χαμηλή τιμή, γραμματειακή υποστήριξη, ιατρική υποστήριξη, φυλασσόμενος κατασκηνωτικός χώρος με τουαλέτες και ντους, καθαριότητα χώρου, έλεγχος και ασφάλιση φαραγγιών, οργανωμένες επισκέψεις φαραγγιών με συνοδεία και μετακίνηση με πούλμαν, σχοινιά για κατάβαση σε οργανωμένες εκδρομές
Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής (ατομική ή συλλογική ακολουθόντας τον σύνδεσμό "Έγγραφα" στο κύριο μενού) και να την στείλετε στο 8canyonmeet@selas.org Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , όσο πιο έγκαιρα μπορείτε, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε μπλουζάκια σε σωστό μέγεθος για όσον το δυνατόν περισσότερους (τουλάχιστον για όσους το έχουν δηλώσει).
Μπλουζάκια θα διατίθενται σε: Αντρικά (S,M,L,Xl φαρδιά γραμμή), Γυναικεία (XS,S,M,L στενή γραμμή), Παιδικό (8,10,12,14 φαρδιά γραμμή).
Για οποιαδήποτε πληροφορία, απευθυνθείτε στο 8canyonmeet@selas.org Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Πρόγραμμα Συνάντησης
Παρασκευή 8 Ιουλίου:
17:00 – 20.00 Εγγραφές στη Γραμματεία – Συμμετοχές για οργανωμένες καταβάσεις
20:00 – 22:00 Προβολές βίντεο στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός»
Σάββατο 9 Ιουλίου:
07:00 – 20.00 Εγγραφές στη Γραμματεία – Δηλώσεις συμμετοχής σε οργανωμένες καταβάσεις
10:00 – 18:00 Καταβάσεις τεχνικών φαραγγιών
20.00 – 20:30 Καλωσόρισμα από την οργανωτική επιτροπή και τον Δημο Ξυλοκάστρου
20:30 – 22:30 Παρουσιάσεις συλλόγων – Έκθεση φωτογραφίας.
22:30 – πρωίας Φαγοπότι σε παρακείμενο κέντρο - Λαχειοφόρος και πάρτυ μέχρι εξαντλήσεως

Κυριακή 10 Ιουλίου:
08:00 – 10:00 Εγγραφές στη Γραμματεία – Συμμετοχές για οργανωμένες καταβάσεις
10:00 – 18:00 Καταβάσεις τεχνικών φαραγγιών – Εκδρομή σε Πεζοπορικό Φαράγγι
18:30 – 20:00 Φαγοπότι (προς επιβεβαίωση)
Η Γραμματεία θα βρίσκεται στον προθάλαμο του θεάτρου «Άγγελος Σικελιανός», όπου θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών, και περίπτερα των συλλόγων.
Θα υπάρχουν αυτόνομες καταβάσεις φαραγγιών όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώνουν τον αριθμό των συμμετεχόντων και την ώρα επιστροφής.
Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε οργανωμένες καταβάσεις τεχνικών φαραγγιών ή διάσχιση πεζοπορικών φαραγγιών με συνοδεία.
Περισσότερα στο site http://www.selas.org/8canyonmeet/