Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Μπουρλότο» στην ΝΔ άναψε ο Βουλγαράκης

Μια ανάρτηση του Γιώργου Βουλγαράκη στο Facebook με την οποία θυμήθηκε τον Κώστα Καραμανλή, είναι αρκετή για να ανάψει «φωτιές» στην Νέα Δημοκρατία σε μια περίοδο που όπως όλα δείχνουν κερδίζει έδαφος σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ.


Το μήνυμα ανέφερε πως ο τέως πρωθυπουργός πρέπει να ξαναμαζέψει την παράταξη.
Ενώ την ίδια άποψη την εξέφρασε και σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Real Fm.
«Πρέπει να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα που δεν ξέρω πως θα λέγεται αλλά θα είναι η μεγάλη κεντροδεξιά», επανέλαβε στον Real Fm ο Γιώργος Βουλγαράκης.
Για τον πρώην πρωθυπουργό ανέφερε πως παρέλαβε την παράταξη σχεδόν διαλυμένη και κατάφερε με πολύ κόπο να την κάνει κυβέρνηση, ενώ το χαρακτήρισε, ηγέτη με θετικά και αρνητικά στοιχεία.
«Όταν βλέπει κανείς πίσω, μπορεί να δει και θετικά και αρνητικά, αλλά δεν σημαίνει ότι μηδενίζεται η προσωπικότητα ανθρώπων». «Δεν είπα να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ότι είναι άχρηστος», τόνισε, εκφράζοντας όμως την άποψη ότι η πολιτική του προέδρου της ΝΔ έχει μεγάλες δόσεις λαϊκισμού.
Για το ΠΑΣΟΚ είπε πως έχει αποτύχει αλλά τόνισε πως και η κεντροδεξιά είναι διασπασμένη και αδύναμη να εμπνεύσει με την πολιτική της ως εναλλακτικός πολιτικός χώρος.