Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Β.Μπαλάφας στην εκπομπή "Η Πελοπόννησος Σήμερα" του Σ. Μασούρη

 Στην εκπομπή "Η Πελοπόννησος Σήμερα" του Σ. Μασούρη, στο TV Super, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2011, ο Β.Μπαλάφας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Κορινθίας, σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική επικαιρότητα. Κεντρικό θέμα αποτέλεσαν οι επικοινωνιακοί και μόνο χειρισμοί της Κυβέρνησης και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με άκρως επιθετικές δηλώσεις που έγιναν, την ώρα που αποκαλύπτεται συνεχώς η κρυφή ατζέντα της επικαιροποίησης του Μνημονίου.  
Μαζί στο σχολιασμό της επικαιρότητας ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Ενημέρωση Πελοποννήσου", κ. Π. Δάκογλου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 







1. Αποσπάσματα από άρθρο του κ. Γ. Ραυτόπουλου στο "ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής 3/7/11 :
"Η εθνική κυριαρχία έχει εκχωρηθεί στους διεθνείς τοκογλύφους με ευθύνη εκείνων που είναι δεσμευμένοι από το Σύνταγμα και τον θεσμικό τους ρόλο να την υπερασπίζονται. Η χώρα είναι παραδομένη στο έλεος των αδίστακτων δανειστών της."
"Υπουργοί μαριονέτες που συναγωνίζονται μεταξύ τους σε επίδειξη αντικοινωνικής υστερίας και μεταξύ αυτών κάποιοι, ελάχιστοι, πρώην αριστεροί που μόλις και τολμούν να ψελλίσουν μερικές λέξεις, έτσι για να σώσουν τα προσχήματα."
"Σε αυτόν τον ολοκληρωτικό και ανήθικο πόλεμο σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, κομμουνιστές, ανένταχτοι αριστεροί, δημοκρατικοί πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε με πόλεμο. Αυτή η κυβέρνηση, η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών και η πλέον επικίνδυνη, πρέπει να φύγει."
Ο κ. Ραυτόπουλος είναι συμπατριώτης μας, γεννηθείς στη Βελλίνα Κορίνθίας, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην Ευρωβουλευτής, έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΓΣΕΕ για 7 χρόνια και υπήρξε μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ από το 1977 έως το 2004.

2. Αποσπάσματα από άρθρο του κ. Ν. Κοτζιά στην "Ελευθεροτυπία" της Κυριακής 3/7/2011 :
" Η κυβέρνηση κατήργησε τη συλλογική λειτουργία της Βουλής."
" Τα μεγάλα ζητήματα τα διαχειρίζονται ως προσωπικά τους φέουδα οι εκάστοτε υπουργοί, όπως τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και των μνημονίων."
"Προκειμένου η κυβέρνηση να επιβάλει μια άδικη πολιτική που οδηγεί στην ύφεση, προσπαθεί να εκβιάσει τη συνείδηση του κόσμου, αρχίζοντας από τους ίδιους τους βουλευτές της και βομβαρδίζοντας καθημερινά τους απλούς ανθρώπους με φόβο."
"Όλο και περισσότερο, έχει εγκαταστήσει την προπαγάνδα της στον αποκλειστικό χώρο του ψέματος, της φημολογίας, του εκφοβισμού και του εκβιασμού."
Ο κ. Κοτζιάς είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έχει διατελέσει σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου και προέδρου του ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου».
3. Ρεπορτάζ των ιστοσελίδων Diogenis-press και Moriasnews.GR περί "αντεπιθέσεων" από κύκλους των νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ.
4. Δηλώσεις των κυρίων Παπουτσή, Μπεγλίτη, Αθανασιάδη, Καρχιμάκη περί των περιστατικών "βίας" εναντίον βουλευτών και τακτικής απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Βασίλειος Μπαλάφας
Πτυχιούχος Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης – ΤΕΙ Ηπείρου
MSc in Data Communications – U of Kingston/Τμήμα Αυτοματισμού ΤΕΙ Πειραιά
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
http://vbalafas.blogspot.com/2011/07/572011.html