Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Δυο νησιά μας σε Κορινθιακό και Σαρωνικό στο "μάτι" της Τουρκίας;

ΣΑΜΠΑΧ: "Η Ελλάδα, πουλάει 12 «κελεπούρια» νησιά"!
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Η τουρκική εφημερίδα Sabah σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι «η Ελλάδα η οποία βρίσκεται σε βαθιά οικονομική κρίση, άρχισε να πουλά τα νησιά της»!
Η Sabah τονίζει ότι οι τιμές των νησιών κυμαίνονται από 1.5 εκατομμύριο Ευρώ μέχρι και 15 εκατομμύρια Ευρώ. Πάντως τούρκοι κτηματομεσίτες δηλώνουν πως αυτά τα νησιά στις τιμές που διατίθενται είναι «κελεπούρια»
Η τουρκική εφημερίδα δίνει τα ονόματα κάποιων νησιών όπως η «μικρή Αμοργός», «Άγιος Αθανάσιος», «Άγιος Θωμάς» κτλ 
onalert.gr

Tα δύο τελευταία προαναφερόμενα νησιά βρίσκονται στον Κορινθιακό και στο Σαρωνικό κόλπο .

Στον Κορινθιακό κόλπο, 1,5 χιλιόμετρα από την πόλη της Ιτέας και σε μικρή απόσταση από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το όμορφο νησί.
Αγίου Αθανασίου νησί.... είναι ένα μικρό, ιδιωτικό νησί, σχεδόν Knoll, των 10.811 τ.μ. Πεύκα και ελιές είναι διάσπαρτα σε όλο το έδαφος και μια μικρή αμμουδερή παραλία βρίσκεται στη βορειοδυτική περιοχή του νησιού. .Το περιβάλλον είναι φυσικό και ήσυχο, όσον αφορά στο εσωτερικό, το θαλασσινό νερό που douses η ακτή είναι κρυστάλλινα και πλούσια σε ζωή θάλασσα.
Απρόσκοπτη, πλήρης και χωρίς περιορισμούς υπολειμματικού δικαιώματος κυριότητας, καθώς και απαραίτητα δικαιολογητικά από διάφορες δημόσιες αρχές.
Αγίου Αθανασίου νησί είναι ένα ιδανικό μέρος για ήρεμες και μοναδικές φυσικές συνθήκες διαβίωσης σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αντίληψη της μια άνετη διαμονή. Κατάλληλο για την ανάπτυξη μιας ιδιωτικής βίλας (εξοχικό σπίτι ή μόνιμης διαμονής).Τιμή 1,5 εκατ.ευρώ


Άγιος Θωμάς ...νησί αποτελεί μέρος της αλυσίδας Διαπόρι στο Σαρωνικό Κόλπο, μια περιοχή mythologized Ελλάδα για την πλούσια σμαραγδένια ομορφιά της γραφικότερα νησιά της. Το νησί είναι στη μέση σε μια αλυσίδα από τρία νησιά σήμερα διαθέσιμα προς πώληση, και ανέρχεται συνολικά 300 στρέμματα, εκ των οποίων 50 είναι σαφής για αγορά.
Προσβάσιμο από την Κόρινθο με θαλάσσιο ταξί, περίπου 20 λεπτά, Αθήνα. 45 λεπτά. Υπάρχουν 2 γραφικά χωριά στην άμεση περιοχή με πολυτελείς κατοικίες κατά μήκος των ακτών που περιβάλλουν. Η πλησιέστερη πόλη της Κόρφου είναι ένα ήσυχο χωριό θέρετρο πολλά μικρά ιστιοφόρα σκάφη των οποίων η τελεία shimmering Σαρωνικού και Αργολικού κόλπου. Η πόλη των Μεγάρων είναι μόλις μισή ώρα μακριά, καθιστώντας την τοποθεσία απολύτως πρωταρχικό για την τροφοδοσία ενός θερέτρου στην ελίτ της Ευρώπης.Τιμή 15 εκατ. ευρώ