Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Άνοδο στη Football League 2 του Αστέρα Μαγούλας για πρώτη φορά στην ιστορία του.


Με ήττα συνοδεύτηκε η φιέστα του Αστέρα Μαγούλας για την άνοδό του στη Football League 2, για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Η ομάδα της Μαγούλας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναργειακό, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής, ωστόσο αυτό δεν χάλασε τη φιέστα πρωταθλήματος και ανόδου.
Για λογαριασμό του Αστέρα Μαγούλας ήταν και οι δύο πολύ καλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο πρώτο μέρος. Στο 21' ο Κατικαρίδης έκανε ένα επικίνδυνο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 43' το ωραίο σουτ του Καραμάνου, έδιωξε σε κόρνερ ο Κοψαχείλης.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ, καθώς στο 46' ο Χοτζάι με σουτ νίκησε τον Αγριμάκη και άνοιξε το σκορ για τον Παναργειακό. Το γκολ της ομάδας του Άργους πείσμωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 65' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Σερέπα, απέκρουσε κόρνερ ο Κοψαχείλης.
Από το 73' ο Αστέρας Μαγούλας έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για τον Παναργειακό ο Τσαούσης για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Σερέπα. Παρόλα αυτά, ο Αστέρας δεν μπόρεσε να αλλάξει την τροπή του αγώνα, παρά το γεγονός ότι στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Κουσούρη να καταλήγει άουτ.
Αστέρα Μαγούλας: Αγριμάκης, Κουσουρής, Λάμπρου, Κολοβός, Μενδρινός (84' Κουσίδης), Μάρης, Κατικαρίδης (56' Μπεχλής), Πατσιονίδης, Σερέπας, Καραμάνος, Λαμπρινάτος.
Παναργειακός: Κοψαχείλης, Σαΐντ, Τσαούσης, Παπαλέσιος, Πανάκης, Λιάρος, Ζώρας, Χοτζάι, Ζαραρωνίτης (62' Τσιπλάκης), Κολιάκος (59' Παπαευθυμίου), Νικολέτος.
Μια αγωνιστική απομένει για τη λήξη του πρωταθλήματος κσι η κατάσταση στη μάχη της παραμονής έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.
Οι Βρασιές υποδέχονται τη Δάφνη Ερυθρών και όποια ομάδα νικήσει «σφραγίζει» την παραμονή της, ενώ αν δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Πανναυπλιακός απέναντι στον Πόρο, αποχαιρετά τη Δ' Εθνική.
Με πολλές απουσίες και πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Π.Α.Ο Λουτράκι στον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στα Λουκίσια. Ο κ. Νούλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παινέση,Χρυσαφίδη,Μαυρέλη που συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν και από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Λουκίσια εντός και Παναργειακό εκτός. Εκτός πλάνων είναι ο Γκαρμίρης που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής.
Τέλος Ο Πέλοπας ο οποίος είναι αδιάφορος φιλοξενείται από την Χαλκίδα.

H τελευταία αγωνιστικη
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0 - 1
ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΟ- ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ
ΒΡΑΣΙΕΣ- ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ
ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡ.- ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝ.
Α.Ο. ΠΟΡΟΥ- ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ
ΧΑΛΚΙΣ Α.Ο- ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ