Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Παναθηναϊκό και στέφθηκε πρωταθλητής στους εφηβους.

Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το πρωτάθλημα στους εφηβους. Οι "ερυθρόλευκοι" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και με χατ τρικ του Λυκογιάννη να φτάσουν στην εμφατική νίκη με 5-2!.
Στο 6' ο Μαραθιανός άνοιξε το σκορ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Ανδριόπουλος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του Μπαντούνας και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του.
Η απάντηση του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα ο Μπαντούνας στο 24' εξιλεώθηκε για το λάθος του μειώνοντας σε 2-1 και στο 36' ο Λυκογιάννης με δυνατό σουτ από αριστερά έφερε το ματς στα ίσα.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Παναθηναϊκό στο 43' όταν ο Καστράτι αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λυκογιάννη. Ο Ολυμπιακός έχοντας την αριθμητική υπεροχή πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, χάρη στο τέρμα του Λυκογιάννη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.  Ο τελευταίος ολοκλήρωσε την εκπληκτική του εμφάνιση και το χατ τρικ στο 57' με φάουλ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-2. Η αριθμιτική ισοοροπία αποκαταστάθηκε στο 73' όταν ο Κρητικός πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Βέργο να γράψει στο 88' το τελικό 5-2.
Ολυμπιακός (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάντος, Μουσκάι, Σωτηράκος, Παπαδιώτης (62' Π. Γεωργιάδης), Κρητικός, Διβανές (82' Κουκουράκης), Γκίνο (89' Γιαννόπουλος), Ιωαννίδης (71' Βέργος), Βουτσιώτης (64' Γκόγκιτς), Λυκογιάννης, Μπαντούνας.
Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Αναγνωστόπουλος, Φαφούτης (82' Κρασώνης), Βόσδου, Ρισβάνης, Καστράτι, Ανδριόπουλος, Γκαμάλ, Δώνης, Μαραθιανός (68' Ντάγκρας), Σταματάκης (46' Ομεράι), Γιαννιτσάνης.
novasports.gr