Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο αιώνιος εργένης του Μονακό παντρεύεται!

Ο άτακτος πρίγκιπας Αλβέρτος ετοιμάζεται να χαρίσει στο λαό του μια πριγκίπισσα

Τους χωρίζουν 20 ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν τους φαίνεται. Από τη μία ο πρίγκιπας μικροδείχνει-με τίποτα δεν τον κάνεις 52, παρά την προχωρημένη του τριχόπτωση και τα επιπλέον κιλά-, από την άλλη η μέλλουσα πριγκίπισσα μάλλον μεγαλοδείχνει, με τους μόνιμους σφικτούς κότσους και το παγωμένο χαμόγελο.

Ταιριαστό ζευγάρι ή όχι; Για τα διεθνή media η σκανδιναβική ομορφιά της πανύψηλης Σαρλίν Γουίτστοκ είναι αρκετή. Ιδίως αφού σε συνδυασμό με τον τίτλο του Αλβέρτου μεταφράζεται σε εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα.

Αν και η γνωριμία τους μετράει σχεδόν μια δεκαετία, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μαζί για πρώτη φορά το 2006 στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τορίνο. Έκτοτε η ξανθιά Σαρλίν με τα παγερά γαλάζια μάτια άρχισε να εμφανίζεται στο Μονακό όλο και συχνότερα. Μετά τον τραυματισμό στον ώμο της, που σήμανε ουσιαστικά και την αφορμή για τη λήξη της κολυμβητικής καριέρας της, μετακόμισε μόνιμα στο μεσογειακό κρατίδιο χωρίς να καταφέρει να κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο σε κάποιους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έτσι είπε να αποζημιώσει τον εαυτό της με μια χρυσή τιάρα και ένα δακτυλίδι αρραβώνων με ένα διαμάντι τριών καρατίων. Ωστόσο τα κουτσομπολιά που ακολουθούν τον πρίγκιπα δεν είναι λίγα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα του Μονακό να είναι gay είναι παλιές και έντονες, παρά τη μακρά λίστα με τις κατά καιρούς ερωμένες του όπως η Μπρουκ Σιλντς, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η Κλόντια Σίφερ και η Τέρι Γουέιγκελ, γνωστό κουνελάκι του «Playboy», και παρά το γεγονός ότι η Κάιλι Μινογκ το 2002 είχε μείνει άφωνη όταν, όπως εξομολογήθηκε αργότερα σε δημοσιογράφους, ο πρίγκιπας τη χούφτωσε!

Ένα μήνα πριν από το γάμο τους πάντως, η Σαρλίν δηλώνει: «είναι τέλειος για μένα από κάθε άποψη», και ο Αλβέρτος απαντά: «Κοντά της βρίσκω γαλήνη και ολοκλήρωση».

newsbeast.gr/lifestyle