Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σαμαράς προ των πυλών !!!

Το Ζάππειο ΙΙ, οι κυβερνητικές παλινωδίες και η αγανάκτηση των πολιτών απεικονίζονται πλέον και στις δημοσκοπήσεις. Η μεγάλη δημοσκόπηση της MRB, η οποία δημοσιεύεται αύριο η Real News δίνει ισοπαλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί επίσημα στη δημοσιότηταη διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά από 33 μήνες έφθασε στο μηδέν“, καθώς οι δυο παρατάξεις συγκεντρώνουν από 21,5% στην πρόθεση ψήφου! Ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται να προηγείται σε δημοτικότητα κατα 0,4%, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει προβάδισμα 0,2% στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Παράλληλα  “το 68% των πολιτών ζητά συναίνεση των πολιτικών κομμάτων για την αντιμετώπιση της κρίσης“.
Έντονος προβληματισμός στην Ιπποκράτους, καθώς η προσπάθεια «κοινωνικοποίησης της κρίσης» και επιμερισμού των ευθυνών σε όλο το πολιτικό φάσμα φαίνεται ότι αποτυγχάνει. Με ανασχηματισμό θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προκειμένου να ανακόψει την επιταχυνόμενη  φθορά της Κυβέρνησης του.
Χαμόγελα στη Συγγρού αλλά και περίσκεψη για τις επόμενες κινήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το «πνεύμα του Ζαππείου» πρέπει να μείνει ζωντανό και παράλληλα να αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα εμπεδώσουν την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Σε κάθε περίπτωση η εκλογική επιρροή στο 21,5% από 20% που ήταν δεν είναι μόνο 1,5 μονάδα. Είναι 7,5 % άνοδος της εκλογικής δύναμης του κόμματος.
Μ.Ο.
Άλλη δημοσκόπηση στο ΠΑΡΟΝ


antinews.gr