Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αλ. Χρυσανθακόπουλος:"Η Ιονία θα γίνει …αιωνία οδός και ότι με την σειρά της και η Ολυμπία, θα γίνει …μακαρία οδός!"

«Προσωπικές οι ευθύνες του Γ. Παπανδρέου, για την Αχαΐα»


Την πλήρη επιβεβαίωση της πρόβλεψής του, σχετικά με την κατάληξη που θα είχαν τα έργα της Ολυμπίας και της Ιονίας οδού, διατύπωσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή αθηναϊκού σταθμού.
Ο κ. Χρυσανθακόπουλος απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική επισήμανση, δήλωσε ότι «πράγματι ήμουν ο μόνος που προεκλογικά είχα προβλέψει ότι η Ιονία θα γίνει …αιωνία οδός και ότι με την σειρά της και η Ολυμπία, θα γίνει …μακαρία οδός!
Τα αποκάλυπτα με παρρησία στο λαό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα με τον πιο εφιαλτικό για την Δυτική Ελλάδα, τρόπο».
Για να συνεχίσει ο βουλευτής:
«Δεν υπάρχουν χρήματα, γιατί κάποιοι εδώ και χρόνια απομυζούν τον μόχθο του ελληνικού λαού, με μίζες και υπερκοστολογήσεις έργων. Το κράτος πλέον δεν πληρώνει γιατί πολύ απλά, λεφτά δεν έμειναν, οι εργολάβοι καθυστερούν πάρα πολύ και όλα βρίσκονται εκτός χρονοδιαγράμματος.
Όσοι κρεμάστηκαν από τα τσαμπιά εξουσίας, σήμερα αντιλαμβάνονται ποιο είναι το «δέντρο της γνώσης» του Γεωργίου Παπανδρέου»
Όσο για τους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους στα εργοτάξια των κοινοπραξιών, ο κ. Χρυσανθακόπουλος σημείωσε ότι «οι ευθύνες βαραίνουν την Κυβέρνηση αποκλειστικά και μόνο, με την ανοχή, την κακοδιαχείριση και την αβελτηρία της οποίας, έχουν βαλτώσει όλα τα έργα».
Και ο κ. Χρυσανθακόπουλος κατέληξε:
«Ο εξ Αχαΐας Γιώργος Παπανδρέου, 32 χρόνια βουλευτής, 24 χρόνια υπουργός και πρωθυπουργός, αφού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, τουλάχιστον ας απολογηθεί στους συμπατριώτες του, για την ανυπαρξία έργου εκ μέρους του!»

thebest.gr