Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αύριο η συνεντευξη εφ΄ όλης της ύλης του Σ. Μαυρονάσιο γιά την " Μπάρτσα"

Την Μεγάλη Πέμπτη 21/04 και ώρα 12:00 ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Σ. Μαυρονάσιος θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία Εθνικής Αντίστασης 30, και θα αναφερθεί εφ΄ όλης της ύλης, σε όλους και σε όλα.
Στο μεταξύ, την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου το καθιερωμένο Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.
Οι κυριότερες αποφάσεις αφορούσαν το αύριο του συλλόγου. Ήδη ετοιμάζεται ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς εν όψει της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στα μέσα Μαΐου μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε το Δ.Σ. είναι το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα του συλλόγου που έχει να κάνει με τον μεγάλο προϋπολογισμό της περσινής χρονιάς. Με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα το μέλλον του συλλόγου είναι αβέβαιο, άλλωστε την Πέμπτη στην συνέντευξη θα αναφερθεί λεπτομερέστατα ο πρόεδρος κ. Μαυρονάσιος Σ.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει μια εβδομάδα άδεια. Γίνονται προσπάθειες οι παίκτες να λάβουν χρήματα εν όψει των εορτών του Πάσχα.