Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η Ελλάδα Βέλου με 10 παίκτες αποκλείστηκε στο 89' από τον Πάμισο στη Μεσσήνη


Ο Πάμισος για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, νίκησε σήμερα με 4-2 στη Μεσσήνη την άτυχη Ελλάδα Βέλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση , όπου θα αντιμετωπίσει τον Κυπελλούχο Ηλείας, ΠΦΟ Πανόπουλου στις 4 Μαΐου.
Στο σημερινό αγώνα , στη Μεσσήνη ,αν στο 15΄ ο Κυριόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του ( Πάμισου) , στο 18΄ η Ελλάδα Βέλου πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Αράπι ενώ ισοφάρισε στο 31΄ ο Ηλιόπουλος για τον Πάμισο , που πήρε προβάδισμα στο 44΄με τον Μωράκη. Στο 55΄ η Ελλάδα έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κλαδάκης. Αν και με παίκτη λιγότερο η Ελλάδα , ανέπτυξε κάποια πρωτοβουλία και στο 70΄ είχε δοκάρι με το Ζάκκα και 8 λεπτά αργότερα ,στο 78΄, ισοφάρισε με τον Νάκο σε 2 – 2. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πάει στην παράταση, ήρθαν δύο γκολ από Κάνιστρα (89΄) και Κούτρη (90΄+1΄) και έδωσαν την πρόκριση στη μεσσηνιακή ομάδα με τελικό σκορ 4-2.
Με λάθη ήταν η διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Βοηθοί ήταν οι Αναστάσιος Χαραλαμπόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης από την ίδια ΄Ενωση.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Κώστας Κλάδης): Καλλιντέρης, Καπακλής, Βιδάκης, Πετσόπουλος (58΄ Μπεγέτης), Κυριόπουλος (20΄ λ. τρ. Κουρεντζής), Μωράκης, Πατσιώτης, Γεωργόπουλος, Κούτρης, Ηλιόπουλος, Ζάκκας (46΄ Κάνιστρας).
ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΛΟΥ (Σταύρος Μπινιάρης): Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος, Ξάντρι, Σαββίδης, Ραπανάκης, Αθανασόπυλος (31΄ λ. τρ. Στ. Νάκος), Μαρτίνος, Θανάσι, Αράπι, Ρούπας, Κλαδάκης.



Πέρασε σαν Αστέρας από την Τρίπολη

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε ο Αστέρας Μαγούλας, καθώς επικράτησε 2-0 του Παναρκαδικού στην Τρίπολη με δύο τέρματα του Μάρη, στο 9’, με πέναλτι και στο 73’ με πλασέ. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας της Δυτικής Αττικής εκτός από το πρωτάθλημα όπου λογικά δεν θα χάσει την άνοδο, για την 3η φάση του θεσμού είναι η Ένωση Μιδέας. Έτσι η Κυπελλούχος Αργολίδας θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια άτυπη ρεβάνς στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας, Μπούτας, Ιωάννου (58’ Τζιαννής), Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος, Μακρογιαννάκης (75’ Σορλίγκας), Λαγός Σπ. (84’ Αγγελάκος), Σωπιάδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ζούκας, Καραμανίδης, Λάμπρου (50’ Σερέπας), Μενδρινός, Κουμεντάκος, Μάρης (68’ Κουτσουρής), Κατικαρίδης, Πατσιονίδης, Λούπας, Καραμάνος, Μπεχλής (78’ Κολοβός)