Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Λαμία!



Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έξω από νυχτερινό κλαμπ, επί της οδού Καζούλη,  στο κέντρο της Λαμίας.
 

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (10/4), όταν έξω από νυχτερινό κλαμπ, όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού , όπου βρίσκονταν και γνωστοί οπαδοί της ομάδας από την Αθήνα. Ξαφνικά λίγα λεπτά μετα τις 12 μια μικρή ομάδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού, φορώντας κράνη βρέθηκε έξω από το μαγαζί προκαλώντας φραστικά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου,τα... αίματα άναψαν και δεν άργησε να προκληθεί σύρραξη,με τους οπαδούς των δυο ομάδων να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Στην οδό Καζούλη επικράτησε πανικός. Η συμπλοκή ,όπου και τραυματίστικε ένας οπαδός,  πάντως έληξε με την έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσε στο σημείο διέκοψε την κυκλοφορία. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή και συγκεντρώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου τους. Στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας οδηγήθηκαν φίλαθλοι, γαι τους οποίους όμως δεν προέκυψε κάτι ενοχοποιητικό και αφέθηκαν ελευθεροί λίγη ώρα αργότερα. 
Τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο ο “συναγερμός” της αστυνομίας, στην πόλη, δεν έχει λήξει. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα σε επιφυλακή πραγματοποιώντας συνεχείς περιπολίες υπό το φόβο νέων επεισοδίων στις γύρω περιοχές και σε συνδέσμους . Οι φόβοι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.  Σύμφωνα με πληροφορίες υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο "κέντρο αγάπης" της Ι.Μ. Φθιώτιδας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  lamiastar.gr