Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Νίκος Καρούλιας :“Δεν αποβάλαμε το άγχος της.... Ριζούπολης.“Η Κόρινθος είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και πριν από κάποιες εβδομάδες ήταν αήττητη. ”

Για τις περισσότερες ομάδες ο παράγοντας έδρα παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων τους. Σε αυτές τις ομάδες δεν βρίσκεται σίγουρα ο Απόλλωνας καθώς όπως τόνισε και στο Golden3 ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Καρούλιας οι ποδοσφαιριστές του παίζουν με πολύ μεγάλο άγχος και πίεση στη Ριζούπολη κάτι το οποίο δεν βγαίνει σε καλό, όπως αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.
Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” βρίσκεται στην 7η θέση και την Τετάρτη αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κόρινθο. Ένα ματς που θα καθαρίσει το αν ο Απόλλωνα θα μπορέσει να διεκδικήσει στη συνέχεια την είσοδο στα μπαράζ. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και όχι μόνο ο Νίκος Καρούλιας επεσήμανε στο Golden3.
Η Κόρινθος είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και πριν από κάποιες εβδομάδες ήταν αήττητη. Είναι ένα ντέρμπι και για τους δύο. Στόχος μας και σε αυτό το ματς είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Για να έρθει αυτή, τα παιδιά πρέπει να ξεπεράσουν το άγχος και την πίεση που έχουν όταν παίζουν εντός έδρας. Πλέον φτάσαμε στο φινάλε του πρωταθλήματος και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται να πάρουν πρωτοβουλίες στο παιχνίδι μέσα χωρίς να έχουν το άγχος και το φόβο ότι κάποιος θα φωνάξει από την εξέδρα”.
Για το αν ο Απόλλωνας μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: “Μαθηματικά όλα γίνονται αλλά αυτό που πλέον κοιτάμε είναι το ντέρμπι με την Κόρινθο. Να κερδίσουμε αυτό και μετά θα δούμε που βρισκόμαστε”.
Τέλος σε ερώτηση για το τι φταίει και παρότι η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την Παναχαϊκή και την πρώτη θέση ο Καρούλιας δήλωσε: “Είναι αλήθεια ότι έχουμε συγκεντρώσει τα περισσότερα κολακευτικά σχόλια από τους αντιπάλους για το ποδόσφαιρο που παίζουμε και την εικόνα που δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν φαίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν αποτυπώνεται γιατί όπως σας είπα στα εντός έδρας παιχνίδια είχαμε μεγάλο άγχος και πίεση για την επιτυχία και αυτό δεν βγαίνει σε καλό”.

golden3.gr