Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Διασώστες στα γήπεδα της Κορινθίας

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΠΣ Κορινθίας καλεί όλα τα μέλη της να δηλώσουν συμμετοχή στα νέα σεμινάρια πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ που θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη της νέας σαιζόν ενώ τονίζει πόσο συμαντική είναι η παρουσία πιστοποιημένου διασώστη στα γήπεδα.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

"Σας στέλνουμε σε συνοπτικό φωτοαντίγραφο Φύλλο Αγώνα ποδοσφαίρου απ΄ όπου προκύπτει η χρησιμότητα της παρουσίας πιστοποιημένου διασώστη.
Η πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με την συνδρομή του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. ΡΟΤΖΙΩΚΟΥ Ιωάννη αποδίδει καρπούς.
Πρόθεσή μας είναι η επανάληψη του σεμιναρίου.
Καλούμε τους παράγοντες, αθλητές και διαιτητές που εμπλέκονται στη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να υλοποιηθεί το νέο σεμινάριο που πρόκειται να διεξαχθεί πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου."


Εκ του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας




Η ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΠΣ Κορινθίας ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για την τελετή προς τιμήν του Γίαννη Στέφα πριν το τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας καθώς και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης γιορτής.


Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
"Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους οι οποίοι εργάσθηκαν για την διοργάνωση της τελετής προς τιμή του Γιάννη Στέφα πριν από τον αγώνα του Κυπέλλου Κορινθίας της 23.3.2011 μεταξύ των ομάδων Πέλοπα Κιάτου –Ελλάδος Βέλου, καθώς και τους συντελεστές της μεγάλης αυτής γιορτής του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου δηλ. ΜΜΕ, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και τους φιλάθλους οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την φιλοξενία στο γήπεδο, τον γιατρό Αθανάσιο Ζαφείρη για την ανιδιοτελή προσφορά του και συγχαίρουμε τους διαιτητές του αγώνα Βασίλη Αστερή- Παναγιώτη Σπηλιώτη, Αθανάσιο Μπουρτζοβίτη, Παναγιώτη Κακριδή για την προσφορά της αμοιβής των μέσω ημών στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ."
 
                       ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ