Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΟ ΡΟΥΦ Καταδικάζουν τα επεισόδια οι οργανωμένοι– Aίσχη και αηδία για τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα

Θέση  για τα όσα συνέβησαν στη Πάτρα και τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πήρε ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, Austria Fanatics, ο οποίος με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε τα όσα συνέβησαν. Αναλυτικά αυτή αναφέρει:
Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟ ΡΟΥΦ καταδικάζουν με τη σειρά τους τα ΑΙΣΧΗ που έγιναν στην Πάτρα και χαρακτηρίζουν όπως και όλος ο υγιής κόσμος το παιχνίδι ΑΙΣΧΡΟ... Επίσης, εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας για παράγοντες-προπονητές που δήθεν πολεμάνε για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Αυτοί και αν μας προκαλούν ΑΗΔΙΑ. Εάν με αυτούς τους τρόπους καταπολεμάμε την βία και τις παράγκες, τότε στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας, να αρχίσουμε να πετάμε πέτρες στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και να ακούσουμε και εμείς κανένα μπράβο. Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΗΡΩΕΣ ποδοσφαιριστές μας, που πήγαν εκεί και παρά τους τραμπουκισμούς έδειξαν γιατί ακόμα και μεγάλες πόλεις φοβούνται τόσο πολύ την ομάδα μας...
Υ.Γ. Αδερφικούς χαιρετισμούς στον κόσμο της Πάτρας, που όπως είπε και ο πρόεδρός μας ελπίζουμε να μην έχουν καμία σχέση με όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και κάποτε να μπορέσουν να ξεφύγουν από άτομα που θέλουν να αμαυρώσουν με τέτοιες ενέργειες το όνομα της Παναχαϊκής”.
golden3.gr