Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Χωρίζουν οι δρόμοι της Κορίνθου με τον Ανδρέα Αρχοντάκη.

Ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας τίθεται άμεσα σε εφαρμογή από τον πρόεδρο της Κορίνθου, Σωτήρη Μαυρονάσιο καθώς η ομάδα του Ισθμού έχει τεθεί εκτός του βασικού της στόχου που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη Β' Εθνική. Το σχέδιο του ισχυρού άνδρα περιλαμβάνει αρχικά περικοπή ή την απαλλαγή των υψηλών συμβολαίων που έχουν ορισμένοι παίκτες προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να χτιστεί εκ νέου για τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σωτήρης Μαυρονάσιος συναντήθηκε με τους Ανδρέα Αρχοντάκη, Τάσο Παυλίδη και Αντώνη Ψυχογιόπουλο. Η διοίκηση της «Μπάρτσα» ζήτησε από τον έμπειρο πορτιέρο τη λύση της συνεργασίας τους, καθώς δεν μπορεί να αντέξει το «βαρύ» συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι έμεινε ευχαριστημένη από την προσφορά του. Παράλληλα, άγνωστο είναι το μέλλον των Παυλίδη και Ψυχογιόπουλου, καθώς στους δύο παίκτες προτάθηκε σημαντική μείωση αποδοχών (πάνω από 50%) , την οποία δύσκολα θα αποδεχτούν και για αυτό θα γίνει κουβέντα προκειμένου να αποχωρήσουν.
Στον αγωνιστικό τομέα εν όψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης , ο Νίκος Κουρμπανάς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Μαντά και Μαρίνο.

Ετοιμάζει Λαζανά ο Καρούλιας για το ντέρμπι

Στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα επιστρέφει ο Γιάννης Λαζανάς για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο αρχηγός της «ελαφράς ταξιαρχίας» βρίσκεται πλέον στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ο Νίκος Καρούλιας ετοιμάζεται να του δώσει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Κόρινθο. Μάλιστα, θα αγωνιστεί στο πλευρό του Δημήτρη Βέρμπη, σε μια κίνηση του έμπειρου τεχνικού να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του.
Αντίθετα, θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Σταμάτη Συρίγου. Σύμφωνα με τις δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, οι Τσουλάκος και Κατράνας είναι οι δύο παίκτες που «μάχονται» για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείεται και η έκπληξη με τον Κωνσταντίνου. Από κει και πέρα, το χθεσινό πρόγραμμα κύλησε χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενώ σήμερα θα υπάρξει και οικογενειακό διπλό.