Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τα... βρόντηξε ο Νίκος Κουσκουνάς!

Η απουσία του Νίκου Κουσκουνά εδώ και δύο εβδομάδες από τις προπονήσεις του Αίαντα Σαλαμίνας έχει δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά. Ο 23χρονος επιθετικός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από την Παναχαϊκή, είχε ζητήσει άδεια από την ΠΑΕ μετά τη διάρρηξη που είχε συμβεί στο πατρικό του σπίτι στα Κλένια Κορινθίας αλλά από τότε δεν έχει επιστρέψει ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.
Τα αίτια για τη συγκεκριμένη στάση του παίκτη έχουν να κάνουν με τις οικονομικές εκκρεμότητες της πατρινής ΠΑΕ προς το πρόσωπο του. Ο νεαρός άσος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην έχει πληρωθεί εδώ και πέντε μήνες, από τον περασμένο Νοέμβριο συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να μετακινηθεί καθημερινά από την ιδιαίτερη πατρίδα του στη Σαλαμίνα.
Η ΠΑΕ Αίας του είχε βρει σπίτι στη Σαλαμίνα δέκα ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στον σύλλογο αλλά ο Κουσκουνάς προτίμησε και δικαιολογημένα να επιστρέψει στο χωριό του και στους δικούς του ανθρώπους, μια και ήταν απλήρωτος. Πάντως, προκειμένου να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης κάνει προπονήσεις στην τοπική ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.
 
mikriliga.com