Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Κορινθίας στο ποδόσφαιρο πήραν Ελλάς Βέλου και Πέλοπας Κιάτου, στους 1ους ημιτελικούς που διεξήχθησαν σήμερα στα γειτονικά γήπεδα Βέλου και Κιάτου.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3 - 0
Στο Βέλο η Ελλάδα επικράτησε χωρίς να πιάσει καλή απόδοση εύκολα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με 3 - 0, και με μέτρια παρουσία στο πρώτο μέρος βρίσκεται ένα βήμα πιό κοντά στην πρόκριση.
Μόλις στο 2΄ ο Ν.Παπαδημητρίου με αυτογκόλ άνοιξε το σκόρ γιά την ομάδα του Βέλου , η οποία με σκόρερ τους Αράπι και Αθανασόπουλο έως το τέλος του ημιχρόνου ανέβασαν το σκορ στο 3 - 0. Οι "πράσινοι" του Ξυλοκάστρου προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη χωρίς ωστόσο να υπάρχει καθαρό μυαλό και πλήν απο 2 φάσεων που έφτιαξε ο Βλάσσης Παπαδημητρίου η μία μάλιστα στην εκπνοή παραλίγο να γίνει και γκολ, δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο απο την ήττα με 3 γκολ διαφορά. Ο επαναληπτικός την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου στις 15.00 μ.μ. φαντάζει ως τυπική διαδικασία άν και στο ποδόσφαιρο όλοι γνωρίζουμε πως όλα μπορούν να συμβούν.

ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 1 - 0
Απο την άλλη η Κόρινθος 06', τα κατάφερε περίφημα στο Κιάτο απέναντι στον Πέλοπα. Παρότι έχασεμε 1 - 0 απο τους "ερυθρόλευκους" με γκολ του Δ. Στασινόπουλου στο 78΄ εξακολουθεί να διατηρεί της ελπίδες πρόκρισης στον τελικό και θα τα δώσει όλα στον επαναληπτικό την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του Συνοικισμού για να τα καταφέρει.