Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τα τελευταία νέα πριν από την σέντρα Συνάντηση... κορυφής στην Ριζούπολη

Ντέρμπι κορυφής έχει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League 2, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης που είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται στην Ριζούπολη την πρωτοπόρο Ρόδο και έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά φέτος να πιάσει την πρώτη θέση.

Παράλληλα, δύσκολο ματς έχει ακόμα και ο Παναιγιάλειος, αφού παίζει εκτός έδρας με τον Πανηλειακό που θέλει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν σε αυτήν την αγωνιστική σε Πάτρα και Κόρινθο.
 Το πρόγραμμα:

 16η αγωνιστική
Απόλλων Σμ. – Ρόδος
Πανηλειακός – Παναιγιάλειος
Χανιά – Αίας Σαλαμίνας
ΠΑΟ Ρουφ – Πλατανιάς
Κεραυνός Κερ – Ηρακλής Ψαχνών
Παναχαϊκή – Ασπρόπυργος
Κόρινθος – Βύζας Μεγάρων
Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 15:00:

Απόλλων Σμύρνης - Ρόδος
Την ευκαιρία για πρώτη φορά φέτος να πιάσει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει ο Απόλλων Σμύρνης στην αναμέτρηση με την Ρόδο. Οι "κυανόλευκοι" με νίκη τους ανεβαίνουν στην κορυφή, ενώ από την άλλη τα "ελάφια" των πολλών διοικητικών προβλημάτων έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους διώκτες τους. Το μεσημέρι η αποστολή της Ρόδου θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Από την άλλη ο Νίκος Καρούλιας του Απόλλωνα δεν έχει να αντιμετωπίσει καμία απουσία, ενώ μέχρι τη τελευταία στιγμή θα περιμένει να εκδοθεί το δελτίο του Σουλελέ.

Πανηλειακός - Παναιγιάλειος
Ο Πανηλειακός που θέλει βαθμούς στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία, υποδέχεται τον Παναιγιάλειο που θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία στο κυνήγι της ανόδου. Το θετικό για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Παναγιώτη Τζαναβάρα, είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερη απουσία. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον τεχνικό των "ερυθρολεύκων", Γιώργο Τόγια, ο οποίος υπολογίζει κανονικά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον έμπειρο επιθετικό Φάνη Λαμπρογεώργο.

Χανιά - Αίας Σαλαμίνας
Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή του Αίαντα Σαλαμίνας στα Χανιά για τον αγώνα της Τετάρτης με την τοπική ομάδα. Μάλιστα με τους "κυανόλευκους" έχει ταξιδέψει και ο Τόλιμιρ το δελτίο του οποίου έχει εκδοθεί κανονικά και μπορεί να αγωνιστεί. Άπαντες παρόντες βρίσκονται και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Κρητικών.

ΠΑΟ Ρουφ - Πλατανιάς
Αμφίβολοι θεωρούνται οι Κάκαβας και Βουτσινάς για τον αγώνα του ΠΑΟ Ρουφ εντός έδρας με τον Πλατανιά. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση και είναι άγνωστο αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους "ερυθρόλευκους". Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους Κρητικούς, καθώς η ομάδα του Τίμου Καβακά ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς απουσίες και με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του κόουτς.

Κεραυνός Κερατέας - Ηρακλής Ψαχνών
Δεν πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του Κεραυνού Κερατέας με τον Ηρακλή Ψαχνών, αφού η πρώτη ομάδα αναμένεται να μην κατέβει στο γήπεδο. Αντιθέτως, οι νεοφώτιστοι έστω και τυπικά πρέπει να δώσουν το παρών στο γήπεδο έτσι ώστε να πάρουν τον αγώνα στα χαρτιά.

Παναχαϊκή - Ασπρόπυργος
Μόνο μία απουσιά έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ασπρόπυργο. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του έμπειρου κόουτς βρίσκεται ο Χρόνης, ενώ στη διάθεσή του βρίσκεται και πάλι ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο ο οποίος τελικά θα παραμείνει στην ομάδα ως παίκτης και βοηθός προπονητή. Από την άλλη ο Ασπρόπυργος του Ζόραν Γέφτοβιτς θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Κριαρά, Παπανικολάου, Κουτσοδήμο.


Κόρινθος - Βύζας Μεγάρων
Τη νίκη που θα την διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας θέλει να πάρει η Κόρινθος κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων. Οι "κιτρινόμαυροι" από την πλευρά τους με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, και θα διεκδικήσουν κάτι καλό για να "ζεσταθεί" περισσότερο και το κλίμα στην ομάδα