Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο χορός των αιμοδοτών Ξυλοκάστρου..!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, η καθιερωμένη χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, για την υποδοχή του νέου έτους 2011, στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» στα Καρυώτικα Ξυλοκάστρου.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με τη παρουσία τους o ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Αντώνης Κλαδούχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Χριστίνα Καζάνη, η Αντιδήμαρχος κα. Αλεξάνδρα Κόρκα-Αδαλάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λάμπρος Μπούκλης και η κα. Ευαγγελία Σπανογιάννη-Αδάμ, ο Διευθυντής της ΕΡΑ Πάτρας κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας κ. Νικόλαος Ψεύτης, οι Ευεργέτες του Συλλόγου μας κ. Βλάσιος Παπαδόπουλος και η κα. Ελένη Σταθούλη –Κωλλέτη, η Δωρήτρια του Συλλόγου μας κα. Άννα Αλογογιάννη, ο Πολιτευτής κ. Στέλιος Μάρκελλος και πλήθος φίλων και Εθελοντών Αιμοδοτών του Συλλόγου μας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι εξής τιμητικές διακρίσεις στους νεώτερους Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου μας για το 2010:
• Στον Βασίλειο Β. Σύρο, ετών δέκα εννέα.
• Στον Αποστόλη Σ. Σωτηρίου, ετών είκοσι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΩΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ