Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Φρίκη στην Πούντα! Τέσσερις άνθρωποι «κάρβουνο» στην «καρμανιόλα» Κορίνθου - Πατρών. Ανάμεσά τους και ένα 5χρονο παιδάκι.

(φώτο αρχείου)

Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10.30 χθες το βράδυ στη Ν. Ε. Ο. Κορίνθου – Πατρών, στο 159ο χλμ, κοντά στον κόμβο της Πούντας. Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, όταν το ένα ξέφυγε σπό την πορεία του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα στη συνέχεια να εκδηλωθεί φωτιά και οι τέσσερις επιβαίνοντες (τρεις άνθρωποι επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο και ένας στο άλλο) να βρουν φρικτό θάνατο καθώς τα σώματά τους απανθρακώθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπόρεσε να γίνει αναγνώριση, όχι μόνο των στοιχείων τους, αλλά ούτε των φύλων τους, σε πρώτη φάση.. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα και 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Αιγίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία στο ένα όχημα, που εκινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα επέβαιναν τρία άτομα αλβανικής υπηκοότητας κάτοικοι Αθηνών, που εκτός από τον οδηγό και μια 63χρονη γυναίκα επέβαινε και ένα αγοράκι 5 μόλις ετών . Στο άλλο αυτοκίνητο, που εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα επέβαινε ένας 24χρονος Έλληνα από το Αίγιο.