Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κρεμάστηκε 52χρονος από γέφυρα στην Aκράτα.

Σε Αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατός του - Βρέθηκε σημείωμα


Ένας Έλληνας 52 ετών βρέθηκε απαγχονισμένος νωρίς το πρωί στην περιοχή της Ακράτας. Το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε κρεμασμένο στην γέφυρα της Παλαιάς Εθνικής Οδού από διερχόμενο, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.
Άγνωστοι παραμένουν ως ώρας οι λόγοι που οδήγησαν τον 52χρονο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με ενημέρωση, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, θεωρείται δεδομένη η αυτοκτονία του 52χρονου, καθώς στο σημείο βρέθηκε σημείωμα γραμμένο από τον ίδιο τον αυτόχειρα.
Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του για τους στενούς συγγενείς του και τους φίλους, γίνεται απολύτως σαφές ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζονται τα αίτια που τον οδήγησαν στο να δώσει με τόσο τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του.
Ο 52χρονος άνδρας ήταν ένας άνθρωπος μοναχικός, ανύπανδρος και τελευταία μονίμως προβληματισμένος. είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του όπως λένε κάτοικοι της Ακράτας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα μελαγχολίας.