Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

«Μάχες» στην Πελοπόννησο


Συμπληρώνοντας το 1/3 του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE 2 το οποίο έχει πάρει φωτιά! Επί πελοποννησιακού εδάφους διεξάγονται τα σημαντικότερα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.
Συγκεκριμένα Σουπερ ματς έχουμε στην Κόρινθο, όπου η τοπική ομάδα του Νίκου Κουρμπανά χωρίς προβλήματα φιλοξενεί τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Κορίνθιοι με ανεβασμένη την ψυχολογία από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πάτρα καλούνται να αποδείξουν σε ένα ακόμη ματς ότι αντέχουν στα δύσκολα. Στην αντίπερα όχθη χωρίς τον τραυματία Γιουβανέλλη οι «ερυθρόλευκοι» με μόλις ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα θα προσπαθήσουν να σταθούν όρθιοι σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου.
Δεύτερο ντέρμπι στη σειρά εντός έδρας και για την Παναχαϊκή όπου αυτή τη φορά φιλοξενεί την Ρόδο και θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της, κόντρα σε ακόμα έναν διεκδικητή της ανόδου. Οι Πατρινοί μετά την ισοπαλία με την Κόρινθο αντιμετωπίζουν την πολύ δυνατή φέτος Ρόδο, στο καλύτερο ματς της αγωνιστικής.
Μία απουσία έχει μόνο να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης. Ο λόγος για τον τραυματία Δρακόπουλο ο οποίος είναι εκτός αποστολής. Αντιθέτως, ο κόουτς των "ελαφιών" Γιώργος Στράντζαλης υπολογίζει όλους τους παίκτες της ομάδας. Παράλληλα, με ανεβασμένη ψυχολογία θα παραταχθεί η Ρόδος μετά από την παρέμβαση του Τώνη Μαρτίνη ο οποίος δήλωσε παρών και παράλληλα μοιράστηκαν λεφτά και στους ποδοσφαιριστές.
. Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος δοκιμάζεται στην Κρήτη, κόντρα στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ενώ στο Νησί ταξιδεύει και ο Πανηλειακός, κόντρα στον Πλατανιά Χανίων. Ο πάντα δυνατός Βύζαντας Μεγάρων αναμένεται να έχει εύκολο έργο επί του Κεραυνού Κερατέας. Χωρίς τον Μαζιώτη θα παραταχθεί ο Βύζας καθώς ο παίκτης βρίσκεται εκτός πλάνων εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος. Αντιθέτως, οι "κυανέρυθροι" με τον Δημήτρη Τσιαούση στον πάγκο θα παίξουν χωρίς πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, δεν παίζουν οι τραυματίες Ανδρίκου και Αναγνώστου όπως και ο τιμωρημένος Μαρτίνος.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Εύβοια, όπου ο Ηρακλής Ψαχνών παίζει με την ανεβασμένη Αγία Παρασκευή, ενώ τέλος ο Ασπρόπυργος παίζει με τον ΑΟ Χανίων και ο Αίαντας Σαλαμίνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 (15:00)

Παναχαϊκή – Ρόδος
Βύζας Μεγάρων – Κεραυνός Κερατέας
Κόρινθος – ΠΑΟ Ρουφ
Ασπρόπυργος – ΑΟ Χανίων
Ηρακλής Ψαχνών – Αγία Παρασκευή
Πλατανιάς – Πανηλειακός
Αϊας Σαλαμίνας – Απόλλωνας Σμύρνης
Ολυμπιακός Χερσονήσου – Παναιγιάλειος