Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Καραϊσκάκη

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση της 11ης αγωνιστικής


Τον ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί απόψε ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη και την καλή μπάλα που θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague και θα δώσει στην ομάδα ηρεμία ενόψει των αναμετρήσεων με Εργοτέλη (δεύτερο ημίχρονο) και ΑΕΚ (27 Νοεμβρίου).
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται από τις αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του, ενώ τελευταία μεγάλη απώλεια ήταν αυτή του Βασίλη Τοροσίδη που τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Αυστρία.
Παράλληλα οι Πειραιώτες έχουν κι άλλες σημαντικές ελλείψεις, αφού θα απουσιάσουν οι Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο και Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Βάσκος προπονητής πάντως έχει κρατήσει «κλειστά» τα χαρτιά του και τελευταία στιγμή θα φανεί ποιοι θα ξεκινήσουν κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι η εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ζαϊρί, Μιραλάς, Φουστέρ, Νέμεθ, Πάντελιτς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές είναι οι: Μέγερι, Μήτρογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο και Τοροσίδης.

Όπως... πέρυσι θέλουν στον ΠΑΟΚ
Η ομάδα του Μάκη Χάβου κοντράρεται απέναντι στους Πειραιώτες για την ενδέκατη αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις που συνδυάζονται με νίκες έχοντας τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της ομάδας και ο στόχος είναι να τις συνεχίσει σε έναν αναμφίβολα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε και δοκίμασε τον Ζουέλα, που θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, αφού θα απουσιάσει ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Η αποστολή του μακεδονικού συλλόγου αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Γεωργίου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μπουσαιντί, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβτς, Βιερίνια, Βιτόλο και Ζουέλα.