Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στο Ξυλόκαστρο οι δυο κεντρικές ομιλίες την ίδια μέρα και ώρα! Ανοιχτη επιστολή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Δημοτικής Αναγέννησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συμπεριφορά του κ. Κλαδούχου και της μικρής ομάδας που τον υπερασπίζεται δεν έχει προηγούμενο.
1) Για την κεντρική ομιλία της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ξυλοκάστρου.
Σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία ο εν ενεργεία Δήμαρχος δικαιούται την τελευταία κεντρική ομιλία με την ρητή προϋπόθεση να προσέλθει στο Αστυνομικό Τμήμα αμέσως μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, δηλαδή την 00.01(μεσάνυχτα) της 6ης Σεπτεμβρίου προς την 7η Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Κλαδούχος είτε δεν το ήξερε, είτε αμέλησε, πήγε το επόμενο πρωί στις 8.00
Έτσι την τελευταία κεντρική ομιλία την πήρε με τον Νόμο ο κ. Σκούρας που προσήλθε πρώτος στο Αστυνομικό Τμήμα και έγκαιρα.
Ακολούθως ο κ. Κλαδούχος ανακάτεψε το Σύμπαν, τα έβαλε με όλους και τελικά με απίστευτο γινάτι οργανώνει ταυτόχρονα την ίδια ώρα και ημέρα ομιλία στο Ξυλόκαστρο σε διαφορετικό χώρο!!!
2) Παραβιάζει συστηματικά την νομοθεσία ακόμα και την δική του πρόταση – απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, βγάζοντας μεγάφωνα αντί την ίδια ημέρα, τρεις ημέρες πριν την συγκέντρωσή του, ακόμη και ανάμεσα σε συγκεντρωμένους πολίτες της δικής μας συγκέντρωσης την Τετάρτη 3/11 στο Δερβένι.
3) Μέχρι πρότινος στις ομιλίες του σε όλα τα χωριά αντί να αναλύσει το όποιο έργο του ή το πρόγραμμά του, επιδίδεται σε προσωπικές με άθλια υπονοούμενα και αναλήθειες, για τον Υποψ. Δήμαρχο της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» κ. Δημήτρη Σκούρα.
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα επιτίθεται πάλι σε προσωπικό επίπεδο και εναντίον Υποψ. Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού μας.
Πανικός, έλλειψη ψυχραιμίας, εκνευρισμός (?)
4) Η συστηματική πλέον πολιτική παρενόχλησης σε δεκάδες συμπολίτες, στα μαγαζιά τους, στα σπίτια τους παντού, είναι απαράδεκτη και άνευ προηγουμένου.
Εκλιπαρεί, πιέζει, «τάζει», ζητώντας να μην τον «γκρεμίσουν», αυτό ακριβώς κάνει.
Συμπέρασμα:
Έτσι είναι ο κ. Κλαδούχος, έτσι συμπεριφέρεται όταν δεν υποκρίνεται.
Έχει πλέον πάρει τα μηνύματα από το Ξυλόκαστρο, τα χωριά, την Ευρωστίνη, τους Ετεροδημότες, την Νεολαία και δυστροπεί εμφανίζοντας τον πραγματικό χαρακτήρα του.
Συνιστούμε ψυχραιμία και αξιοπρέπεια, εκλογές κάνουμε όχι πόλεμο.

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Γραφείο Τύπου
Οι προπηλακισθέντες Υποψ. Δημοτικοί Σύμβουλοι