Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

7ος όμιλος: Νέα γκέλα η Θήβα και παραίτηση Λάμπρου


Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Θήβας μετά τη χθεσινή ισοπαλία 1-1 στην έδρα της με τον Παναρκαδικό και την κυριακάτικη ήττα της στον Πόρο. Ο επί τετραετίας προπονητής της, Γιώργος Λάμπρου, υπέβαλε χθες το βράδυ την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή. Αργά το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση έκανε γνωστά τα παρακάτω: Μετά από το σημερινό αποτέλεσμα ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου ζήτησε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους, την οποία η διοίκηση έκανε δεκτή. Στον κύριο Γιώργο Λάμπρου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει από εδώ και στο εξής και τον ευχαριστούμε για όσα έκανε στην ομάδα μας.Μάλιστα, αμέσως μετά ήταν προγραμματισμένη η σύγκλιση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του 56χρονου τεχνικού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπακογιαννάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο παράγοντας μάλιστα τύχη της γύρισε την πλάτη, αφού είχε, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία δοκάρια (Κατσογιάννης 18', Μπούνας 44', Παπαδόπουλος 60') !
Πρόκειται για το πρώτο φετινό στραβοπάτημα της Θήβας στην έδρα της, αφού μέχρι στιγμής μετρούσε μόνο νίκες.
Ο Παναρκαδικός έκανε το μπαμ της αγωνιστικής με τον πόντο που πήρε μέσα στη Θήβα. Ο τεχνικός Τάκης Δημητρέλης τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω και τα 17 παιδιά της αποστολής τα οποία ματώσανε. Τα δώσανε όλα για να πάρουν κάτι που τους άξιζε. Ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με το Δήλεσι. Παίξαμε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Η Θήβα είχε την πρωτοβουλία, έχασε ευκαιρίες, αλλά εμείς στις αντεπιθέσεις ήμασταν επικίνδυνοι. Είχε δύο δοκάρια η Θήβα πριν πετύχει το γκολ με φάουλ. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε με τον Μπακογιαννάκη, από στημένη φάση. Πήραμε ένα βαθμό και είναι επιτυχία για την ψυχολογία των παιδιών. Θέλω να φανούμε δυνατοί στα δύσκολα. Έχω ένα ραντεβού με τον πρόεδρο να συζητήσουμε. Είναι γεγονός ότι με έχει στηρίξει πολύ, όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να μείνω, μπορεί να αποχωρήσω. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με τον πρόεδρο για την ενίσχυση της ομάδας. Ξέρουμε όμως ότι ξεκινήσαμε με αυτό το ρόστερ. Οι παίκτες είναι ικανοί και αν έχουν καλή απόδοση, θα φέρουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Όταν όμως όλη η ομάδα παρουσιάζεται με απόδοση κάτω του μετρίου, και για λόγους εξωγηπεδικούς, τότε δεν έχουμε τύχη."
ΘΗΒΑ: Τσίμας, Καραμπετσιάν, Πέρος, Καρύδης, Χρήστου (46' Μπίτιλης), Ευθυμίου (81' Πανουριάς), Μπούνας, Γκαράνης, Περγιάλης, Παπαδόπουλος, Κατσογιάννης (57' Κοτσαλάς).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Μέλος, Μπούτας, Σελλής, Ιωάννου, Δήμος, Τσιόγκας, Κοσκολός (92' Αναγνωστόπουλος), Τζιανής (64' Κουλόπουλος), Μπακογιαννάκης, Λαγός (88' Αποστολόπουλος).

O ΑΣΤΕΡΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΛΛΟ
Ανεκμετάλλευτη την γκέλα της Θήβας δεν άφησε ο πρωτοπόρος Αστέρας Μαγούλας, που πανηγύρισε την εντυπωσιακή νίκη με 5-0 επί του Κρανιδίου και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη στη βαθμολογία. Τα γκολ για την ομάδα της Μαγούλας που είχε κι ένα δοκάρι με τον Έβερετ στο 8', πέτυχαν οι Λούπας (21'), Μαρής (23'), Κουμεντάκος (25'), Κουσίδης (37') και Μενδρινός (57').
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσουρής, Γαβριηλίδης, Μενδρινός, Κουμεντάκος (64' Μπέχλης), Κουρής, Κουσίδης, Εβερετ (60' Μίχας), Ρόκας, Καραμάνος, Λούπας (75' Σταθόπουλος).
ΚΡΑΝΙΔΙ: Ραβούσης (46' Λάμπρου), Μπουγιούρας, Γιάννος (84' Κιρτάκης), Γιαννούκαρης, Κοξίδης, Χρήστου, Τσολάκος, Δρίτσας (61' Δεϊμεζής), Πέτγαζλης, Τζώρτζης, Παππάς.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:

ΔΗΛΕΣΙ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 3-0
Καλύτερο το Δήλεσι κέρδισε 3-0 τον Πέλοπα Κιάτου. Στο 5' ο Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ και στο 62' ο Οικονομόπουλος κλείδωσε το τρίποντο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82' ο Γιώτης. Στο 62' αποβλήθηκε ο Δ. Στασινόπουλος.
Ο Πέλοπας Κιάτου δεν τα κατάφερε την Τετάρτη στο Δήλεσι και παρέμεινε καθηλωμένος κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεργασία πάντα με την τεχνική ηγεσία, κοιτάνε μπροστά και τις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές. Στόχος του Πέλοπα είναι να πάρει τους βαθμούς που πρέπει έτσι ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
ΔΗΛΕΣΙ: Κέμπας, Κέντρος, Κώττης, Ιωσήπου, Γκίκος, Σιδέρης, Δεγανίτης (85' Τσαχρής), Καραδήμος, Παπασταθόπουλος, Ζώκος (60' Μπενετάτος), Οικονομόπουλος (80' Γιώτης).
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χανσαμπελίου, Ροθόνης, Αντωνόπουλος (37' Χουσελάς), Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου, Παπαδημητρίου (85' Σαμανίδης), Στασινόπουλος Ε., Μουρτζάκης, Λίλιος, Πετρόπουλος (63' Μπούκης), Μαρής.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-0
Η διακοπή δεν έκανε καλό στον ΠΑΟ Λουτράκι που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη. Ο Αίας Παραλίας πήρε τον πόντο μέσα στο Λουτράκι (0-0).
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Σακελαρίου (81 Μήτρου), Τσουμάνης (61' Αποστολάκης), Βουτσινάς, Μαυρέλης, Παπαμετζελόπουλος, Αντωνίου, Νάστος (70' Μούτσος), Χρυσαφίδης, Κολιάκος, Γκαρμίρης.
ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Δρόσος, Τσαπίδης, Κυριακάκος, Κοράκης (56' Τζεβελέκος), Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κάρολι, Κραβαρίτης, Μήνος (46' Κασιμάτης), Τριανταφυλλίδης, Σπυρίδης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ 2-2
Μετά από ένα δυνατό και καλό ματς, Παναργειακός και Χαλκίδα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Τσούτης έκανε το 0-1 αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα απάντησε ο Χοτζάι με πέναλτι (1-1). Η Χαλκίδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 28' με πέναλτι του Δασκαλάκη αλλά οι γηπεδούχοι στο 70' ισοφάρισαν με τον Παπαευθυμίου. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κυρίκου στο 74' με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ ο Παπαευθυμίου είχε δοκάρι στο75'.

ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ - ΒΡΑΣΙΕΣ 2-0
Η Ένωση Μιδέας κέρδισε 2-0 τις Βρασιές. Ο Καραγκούνης στο 24' άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα (25') ο Σταυριανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ 1-0
Καλύτερα τα Λουκίσια πήραν τη νίκη έστω και δύσκολα απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Δρεπανιακό (1-0). Ο Ζαφειρόπουλος ένα τέταρτο πριν από το τέλος (75') χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Εύβοιας. Πάντως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Ναυπλιώτες είχαν παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης. Μάλιστα όπως έλεγαν χαρακτηριστικά σε ένα ματς χωρίς να υπάρχει λόγος, δεν άφησε τον Αστέρα να παίξει τη μπάλα του.

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 0-1
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανναυπλιακός με 1-0 κόντρα στην Δάφνη Ερυθρών. Ο Κοκορομύτης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Δάφνης και με σουτ στο 18' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλείου (0-1). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κομίνη στο 35ο λεπτό.