Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

TO ΜΗΝΥΜΑ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ THN 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 μας θυμίζει ότι όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε δυνατοί. Ότι όποτε βάζουμε στόχο τη νίκη και μένουμε προσηλωμένοι σε αυτόν, τα καταφέρνουμε, ανεξάρτητα από κάθε ισχύ αντιπάλου, ή κάθε μέγεθος δυσκολίας ή  αντιξοότητας. Η σημερινή επέτειος, μας ριζώνει ακόμη βαθύτερα την πίστη, ότι η φιλοπατρία μας, μας κάνει  ήρωες.
 Σήμερα δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο. Δίνουμε όμως και πάλι αγώνα επιβίωσης, κόντρα στην σφοδρότητα της οικονομικής κρίσης. Δίνουμε αγώνα ελευθερίας, απέναντι στην πνιγηρή καταδυνάστευση που μας φέρνει το μνημόνιο της οικονομικής ύφεσης και της κοινωνικής οπισθοδρόμησης, για το οποίο, οι πολίτες δεν φταίνε, αλλά είναι εκείνοι που επωμίζονται τις οδυνηρές συνέπειές του.
 Το σύγχρονο «Όχι» θα το δώσουμε και πάλι ενωμένοι σε μία κοινή εθνική προσπάθεια. Με μόχθο, δουλειά, πίστη, αγώνα για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου. Της δημιουργίας και της άνθησης. Το «Όχι» θα το δώσει η Ελληνική Περιφέρεια και οι άνθρωποί της, που κόντρα στην κακοδαιμονία και στα προβλήματα των καιρών, θα επιστρατεύσουν τις μεγάλες δυνάμεις και τις δυνατότητές που διαθέτουν και θα σηκώσουν τη χώρα και την κοινωνία μας και πάλι ψηλά. Μαζί, όλοι ενωμένοι, χτίζουμε τη ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ μέσα από μία ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ».